Názory čitateľov


Názory k článku:
E. Červeňáková: Úpadok železníc pokračuje

24. 2. 2020   fero z BA
fico tu dlhé roky živí tieto komunistické odbory, ktorými si kupuje volebné hlasy
27. 2. 2020   anonym
Na základe tohto článku zisťujem že o železniciach nemáte "ani páru" už dávno by ste totiž musela vedieť ako to funguje, totiž, že sú až 3 železničné spoločnosti. Každá má svoje povinnosti a činnosti vyplývajúce zo zákona. Mám pocit, že sa pasujete na odborníčku železničnej problematiky ale podľa článku neviete nič o fungovaní. Miešate jednu spoločnosť s druhou a treťou bez vedomia skutočného stavu. Ja som zamestnancom železníc od 1993 a dovoľujem si teda vysloviť môj názor na Váš článok. Ďakujem za pochopenie. A ešte niečo, to vaše overenie "nie som robot, to netuším ako sa dá, keď tam dávate nezrozumiteľné vety
24. 2. 2020   anonym
ZAstavit upadok, pomoze akorat zrusit zeleznice.
Potom nam ich sice EU nepostavia, ale z RF nam premenia sirku rozchodu a staneme sa konecne zvazovou republikou byvaleho ZSSR.
24. 2. 2020   eXtrem
Ked uz spominaju tu infrastrukturu. Tuto dolna trat akoze sa hra na nejaku hlavnu. myslim konkretne 130tku trat. Zanedbane vsetko. O Vlakoch ani nehovorit. Neexistujuce spoje do zahranicia napriklad do CR. Pocet rychlikov 0 cela nula. EC vlaky prazdne a zbytocne na tejto trati. System fungovania tejto trati mi pripomina roky 1970. Vsetko to tu preslo do aut a hotovo. Mam zaujem cestovat trebars ist na vylet do Ciech. Spoje ziadne, prestup nepripada v uvahu. Dnes nechce nikto prestupovat. Radsej vytrpim viac zastaveni ako prestup ktory nemusim stihnut. Takze volim auto a kopu mojich znamych tiez. Takze TAK.
1/1