Názory čitateľov


Názory k článku:
GoPro stále hlási stratu, investori vidia dôvod

6. 2. 2020   anonym
Asi platia liecbu Schumacherovi, ked tu tehlu prerobil na laparoskopicku kameru do hlavy.
6. 2. 2020   Rubikova Kočka
Hračka pre zákazníkov traumatológií a krematórií.
Väčšina sa už asi zabila, skončila na invalidnom kresle, alebo dospela.
Hlavne však je technológia od roku 2014 niekde úplne inde, takže GoPro je už dnes zaujímavé len pre technické múzeá.
Keď sa dnes vprace 100Mpix senzor do väčšej špendlíkovaj hlavičky, tak predsa nebudem so sebou vláčiť takú neforemnú, topánkovú krabicu :)
Nehovoriac o rozpoznávaní tvárí a iných objektov.
Moderná, demokratická kamera sa musí zmestiť do rámu okuliarí a svojho majiteľa okamžite upozorňovať - aha tam ide thick, fat walking pocket, ktorého môžeš vykostiť a vyliečiť ho z peňazí - lebo na tom a tom účte má toľko a toľko peňazi a pritom je tak sprostý, že naletí aj na tak úbohý kaleráb, čo si schopný zosmoliť !
Lebo to je to, čo v 21. storočí potrebujeme (usudzujúc podľa volebných plagátov ;)
7. 2. 2020   heh
skúšal si niekedy nastavovať ovládanie kamery v lyžiarskych rukaviciach? aké praktické by to bolo vo veľkosti tebou spomínanej špendlíkovej hlavičky. o výdrži batérii v extrémnej zime ani nehovoriac. ale všimol som si, že ty budeš taký truhlík, čo sa potrebuje vyjadrovať k úplne všetkému.
8. 2. 2020   anonym
Gopro celosvetovy ukazovatel kvality, od zaciatku je to najkvalitnejsia akcna kamera na svete, do teraz neexistuje seriovo vyrabana lepsia akcna kamera ako gopro.
To, ze sa vprace 100mpx senzor do spendlikovej hlavicky je blblost ako aj tvoja existencia. 100 mpx v nejakom clanku a v skutocnosti je obrovsky rozdiel, najkvalitnejsie profi fotaky maju senzor velky niekolko centimetrov a maju iba 150 mpx... A videl si uz niekedy aku kvalitu dosahuju niekolko centimetrove snimace a aku kvalitu maju tie tvoje priblble kamery v okuliaroch?
1/1