Názory čitateľov


Názory k článku:
Daimler znižuje svoje náklady

30. 11. 2019   Mene Tekem
Amíci si mohli dovoliť desaťročia drngať po raťafáku Sovietom - lebo tí verili mantre o proletárskom internacionalizme a trpezlivo čakali, že proletariát všetkých krajín sa raz spojí a povešia buržujov.
Komanči však nedomysleli, že proletarát sa stal proletarátom z donútenia - a tak ním ani nechce byť - pretože všetci proletári v skutočnosti ani tak netúžia buržujov vešať, ako sa nimi stať :)
Okrem toho ZSSR bolo defacto zničené počas WWII a keď sa nechalo zatiahnúť do pretekov v zbrojení, geronti z Najvyššieho sovietu a generálneho štábu nepochopili, že zbraňováé systémy z WWII beznádejne zastarali 9.V.1945 a nechali dve generácie produkovať ešte väčšie hory zbraňových nezmyslov, než sú egyptské pyramídy :(((
Aj keď správne iunvestovali do satelitov ("kozmickyý výskum"), totálne zanedbali elektroniku a buržoáznu pavedy - kybernetiku.
Následky nesú ruskí mužíci dodnes :(
Čína (s Koreou) však už technologicky USA predbehla (stačí si porieť zúfalé problémy Intelu s 10nm litografiou) a tak sa naši americkí priatlia púšťajú do čoraz nebezpečnejšej hry - naivne sa spoliehajúc sa na svoje lietadlové lode a nukleárne ponorky.
S lietadlovou loďou si pritom už dnes poradí aj veľké decko Kim-Čong-Un a desivé strategické nukleárne ponorky - z ktorých každá jedna je teoreticky schopná poslať do praveku celú Europu - tiež v skutočnosti majú svoje slabiny. No a naši čínski priatelia iste nie sú tak sprostí, aby na ne neprišli tiež :)
No a predstava, že USA sú "too big to fail" nemá oporu v histórii - už veru padli aj onakavejšie ríše - a po niektorých dokonca neostal ani smrad, lebo víťazi zničili úplne všetko ...
1/1