Názory čitateľov


Názory k článku:
Najväčšia ekonomika sveta spomaľuje

27. 7. 2019   Prsiabu Deviac
Možno už nie najväčšia, ale určite jediná správne-demokratick á a s absolútnym právom rozhodovania, kto je dobrý a kto je zlý.
Každopádne táto - nepochybne vzorová ekomomika - pred pár dňami dosiahla ohromujúce víťazstvo lebo reublikáni aj demokrati sa zázračne zhodli v x-tom zvýšení dlhového stropu - čo bolo mimoriadne dôležité, aby nemuseli prerušovať letné prázdniny, keď Trumpovej vláde dôjdu peniaze (tentokrát o pol roka skôr, než je v kraji zvykom).
Takže USA si zase môže znovu raz slobodne požičať a ďalší polrok žiť na dlh. Lebo naši americkí priatelia týmto jasne dávajú najavo, že svoj dlh vo výške 24 000 000 000 000 USD neuvažujú ani len náhodou - či omylom - niekedy splatiť, ledaže by došlo k WWIII a dlh sa tým splatil sám (to sa však stále nedarí, ani napriek Ukrajine, či Sýrii - snáď pomôže Irán). Len pre zaujímavosť - HDP USA je asi 18 000 000 000 000 USD a pozostáva hlavne zo spotreby domácností (čo iným národom nehrozí ani vo sne, takže zatvorenie VSŽ, či zastavenie výroby VW HDP takýchto nehodných štátikov znižujú ...)
27. 7. 2019   yzyz
Najvacia ekonomika je Cinska-Mao diktatorska 7000. rocne najvacsie a najstarsie imperium svetove! Pracuju od staroveku-stredovek -novovek, toto je storocie Mao Cinskych Komunistov diktatorov a ich imperia ... Cinsky Komunisticky-Mao trh najvacsii pre auta, mobily, oblecenie, elektronika, potraviny na tomto svete! Kto je Komunista-Leninista -Maoista-Marxista si mozte navzajom gratulovat vyhrali ste vsetko. Prichadza novy svetovy poriadok menom PAX-SINICA Komunisticke-Mao imperium ktore potrva cele 21. storocie na global sachovnici!
26. 7. 2019   Mira
Najvacsia ekonomika je uz davno Cina, tupela
https://en.m.wi kipedia.org/wiki/List _of_countries_by_GDP_ (PPP)
1/1