Názory čitateľov


Názory k článku:
Zameranie kamerou telefónu: Toto je presne to, čo hľadám

2. 7. 2019   Lolo
Osobne si myslim, ze je to na velku figu borovu, lebo hnoj a patoky, ktore su na pultoch predajni krasne zabalane, su len umela hmota inej farby, zabalena v igelite.
Namierit smradfoun, na nejaky tovar, neznamena, ze v obale je skutocne nieco dobre, alebo chutne, funkcne, alebo to nieje prebalena cinska pomsta.
Chapal by som to u tovarov, ako auta, alebo podobny hnoj, spotrebneho charakteru, ale to uz nieje in, auta sa pomaly zakazu.
Potraviny su dnes len nahradnym zdrojom vyzivy, prevazanym cez celu zemeplacku, krizom krazom a ak by QRkod, alebo nejaky komplexny EAN na vyrobku, mi mal zobrazit celu historiu, pripadne nastreamovane video, ako stvrtili krvku, alebo zakalali svinku, nez sa stala klobaskou, alebo ako zilo kuriatko v tme a smrade, kdesi v tunelovom chove, ma niako nelaka.
Ja si radsej podrezem svoju sliepku, povyberam okadene vajicka z podstielny zlatych stranok a kalem na nejake ajfounove huncutstva.
Aj zajacik milucky, ked ho stiahnem z kozky, je mu jedno, ci to bude dakto lajkovat na FB..
2. 7. 2019   Shemale Ladyboy
Ak sa raz smartfóny naozaj stanú inteligentné, tak to bude poznať podľa toho, že svojmu debilenému, fasbukovému majiteľovi začnú radiť - "nekupuj to ty somár sprostý !", či "nevoľ toho zmrda ty idiot vygumovaný!. Nasledovná generácia začne dávať elektrošoky a tá ďalšia rovno prevezme riadenie svojho magora. Bude to krásna doba - ľudia nebudú musieť nič robiť (aby viac nezmršili, než urobili) a pritom budú mať ďaleko viac peňazí, lebo ak prestanú pracovať, prudko stúpne produktivita. Aby si však neublížili a dožili sa projektovaného veku 200 rokov, budú ich ich kybernetickí majitelia musieť držať oddelene - tým však zároveň zmizne kriminalita. A aby boli spokojní, že sú najmúdrejší, sexuálne najpríťažlivejší a že sa majú lepšie, než všetci susedia (čo je zmyslom života človeka demokratického) - tak aj každému vytvoria jeho vlastný svet, čiže neurostimuláciu. Áno tak vznikne Matrix, akurát tvorcovia toho filmu to nepochopili, lebo práve menili pohlavie ...
1/1