Názory čitateľov


Názory k článku:
Dvojcifernú mieru nezamestnanosti vykazuje 12 okresov na Slovensku, podľa analytika sú reálne čísla vyššie

27. 5. 2019   Ficovina
Problem nasho socialistickeho zriadenia pod Ficovou cervenou hviezdou spociva nie v pocte evidovanych nezamestnanych ale v pocte zamestnanych, resp. v pocte neevidovanych nezamestnanych. Sudruh Richter to ako spravny proletar nastavil tak ako hlava 22, aby sa urady zbavovali evidovanych nezamestnanych a vykazovali dobre statistiky co je ale realita, ze polmiliona slovakov pracuje v zahranici dalsich polmiliona je dobrovolne nezamestnanych pracujucich po fuskach nacierno a prilezitostne a sudruhova zo strany a vlady SMER si mastia spokojne pred kamerami mafianske pupky, lebo statisticky urad tazkym badanim prisiel k vysledku, ze mame uz menej ako 5% nezamestnanych a je uplne jedno aky koeficient na to pouzili.
26. 5. 2019   j.kacmar@zoznam.sk
Kazdy kto bol v tychto okresoch hned vie, preco je tomu tak. A my sa tvarime, ze problem sam zmizne a pchame hlavy do piesku. Ono to nezmizne , bude to este horsie. Ale pani to vyriesia, sfalsuju nejake statistiky a poukazu na to, ze uz sa to zlepsuje , zacina hybat atd. Nikto na Slovensku nechce a nema zaujem riesit romsku otazku, maximalne chce na nej zarobit.
26. 5. 2019   G.S.
To je zaujímavé, že Cigánov z evidencie vyradiť nedokážu a bielych bez problémov. Veď každý Cigán tak chce pracovať . Všetky tie okresy sú totiž s vysokým percentom Cigánov. A pochybujem, že to spolu nie je spojené.
26. 5. 2019   M.V.
Aký je záujem o voľby, taký je záujem o prácu.
1/1