Názory čitateľov


Názory k článku:
Porota v USA prikázala firme Monsanto zaplatiť odškodné 2 mld. USD dvojici s rakovinovým ochorením

18. 5. 2019   M.V.
Vzácne americké životy sú takto poistené aj proti poliatiu horúcou kávou v hoteli, ak s ňou pri raňajkách nedostali návod na konzumáciu v angličtine a španielčine s výrazným piktogramom. Náhrada škody by zničila celý vyšší územný celok. U nás sa budú skôr hrať na zmarenú ťažbu, ale našťastie sa podarilo zadusiť tú pokašlanú zmluvu TTIP, ale ešte nie je koniec. Skvapalnený plyn čaká.
31. 5. 2019   Wakeup Neo Youstupidbastard
To ide právnikom.
Len sprostý slovenský somár si naivne myslí, že ak dá v USA baba sušiť psíka do mikrovlnky, tak za upečenú potvoru zinkasuje miliaradu :)
My - čo už poznáme, ako funguje demokracia - vieme, že tá pani bola príbuznou CEO výrobcu, ktorý tú miliardu vypalatil - psiska z útulku tam vopchala na jeho príkaz a jednalo sa len o klasický tunel, akým top mangement vydrbal s akcionármi.
Už si sa niekedy zamyslel nad tým, prečo majú riaditelia nadnárodných koncernov také astronomické platy ?
Že prečo to nikto nenapíše ???
Lebo Kuciak ...
16. 5. 2019   Učiteľ Dejepisu
Porota v Pustých Úľanoch rozhodla, že USA má zaplatiť Drážďanom za vojnový zločin použitia 10.000 ton bieleho fosforu 1000 miliárd USD, hoci nielen Nemci, ale žiaden Europan nikdy nič v Amerike nepoškodil.
Našťastie Slovensko nevlastní jadrové zbrane - hoci by ľavou zadnou mohlo (a to výhradne z vlastného výskumu a výroby) - takže Kongres poslal súdu diplomatickú odpoveď, že si so svojim rozsudkom môže vytrieť riť, aj keď je pravda, že rozpútania II. svetovej vojny prepadnutím Poľska, sa popri slovenskej skupine armád Bernolák (veliteľ: Poľný maršál Ferdinand Čatloš (generál generálov), divízia Jánošík - veliteľ plk. Anton Pulanich, divízia Škultéty - veliteľ gen. Alexander Čunderlík, divízia Rázus - veliteľ pplk. Augustím Malár, rýchla motorizovaná jednotka Kaliňák - veliteľ pplk. Ján Imro) zúčastnili aj niektoré nepodstatné nemecké, ako napríklad armádna skupina, ktorá by bez Slovákov nevedela ani kde je sever a tak ju nazvali "Juh".
1/1