Názory čitateľov


Názory k článku:
KRUK: Viac ako 35 000 dôchodcov je v exekúcii

28. 4. 2019   anonym
preco nenapíše KRUK preco je to asi tak, ze dochodcovia sú zadlzení ? Nuz vážení, z tak ubohých dochodkov sa vyzit nedá. Ak púotrebuje hotovost napr. na chladničkua j ked cez inzerát, nemá nacvioac ani tých 50, ci 100 e. A setriť? Z COHO ??? Zaplatí povinné účty, lieky a na stravu nevychádza. Príjmy obcanov sa pre pár rokmi pohybovali na tak nízkej urovni, ze chtiac nechtiac sa obcan ocitol na pokraji biedy,..ved vy nebankpovky z tejto biedy obcano v zijetget!! Na chudobe sa zarába najlepsie a vy to viete !!!
28. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Áno. Napríklad tzv.DPH od roku 1993 najviac platí chudoba. Najvyššie sumy. Suma, ktorú občania pod skratkou DPH denno-denne platia sa rozhodne v plnej výške štátu neodvádza. Štátu sa odvádza, teda keď sa už odvádza, iba zlomok sumy, ktorú občania /prakticky chudoba/ pod ikonou DPH v "dorej viere" denno-denne platia.
Pri kalkulácii s tzv.DPH je všeobecne využívaná a zneužívaná ekonomická a matematická negramotnosť.
Od roku 1993 je tzv.DPH podvodom na občanoch.
25. 4. 2019   M.V.
Táto téma sa opakuje každý rok obvykle pred 1.júnom, keď sa mení výška životného minima, ktorá urobí povinnému radosť a tiež sa neúspešne upozorňuje, že deti obracajú vrecká rodičov dovtedy, kým v nich nenájdu oznámanie o začatí exekúcie. Možno sa spoliehajú na premlčanie po 4 rokoch a nevedia o presune pohľadávok do dedičského konania.
25. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
V prípade odmeny pre exekútora je podvodom na občanoch už samotná daň z tejto odmeny /tzv.DPH/, ktorú exekútor pod skratkou DPH účtuje a vzápätí inkasuje od svojej obete.
25. 4. 2019   Dig
Ja sa tomu ani nečudujem, kde sa to mali naučiť? Ja som ročník 75 ani mna nič take neučili, nebyť toho, že rad študujem hocičo tak samozrejme tieto veci som si doštudoval, dnešný dchodoca hovorí, že on už nič študovať nepotrebuje ale to je neskutočná kravina, ti ktorí ešte môžu by to nemali brat na ľahkú váhu.
25. 4. 2019   anonym
Vatsina dochodcov, je vo vykone trestu dozivotia, prezitia na minimalnych davkach, na miesto trestu smrti, ktory bol zruseny po 89 roku.
Slozenicyn bol len spisovatel, toto sa neda vymysliet, toto sa musi prezit.
Je to forma verejneho ponizenia, bez odobratia ludskych prav.
Akorat spolocnost je hlucha a slepa.
25. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Áno. Spoločnosť sa tvári, že všetko je v poriadku. Vidieť a počuť je to denno-denne z TV, z rádií . . . V skutočnosti je to faloš na faloš, klamstvo na klamstvo, podvod na podvod. Tak napríklad fenomén tzv.DPH, ktorú od roku 1993 kritizujem a tvrdím, že je to podvod na občanoch.
25. 4. 2019   Dig
Ja len toľko ľudia podakujte sa tím šmejdom ktorých si opakovane volíte do parlamentu (Mečiar, Danko, FICO), hlavne Mečiarova divoká pirvatizacia ešte dnes sa dajú robiť podvody s DPH A bielymi koňmi, prepisovať majetok na rodinu atď tam sú vaše peniaze milý dochodci tam treba zaklopať a vy možno aj klopete ale dostane sa Vám len posmešných tzv. Sociálny balíček. A to je ako prd vo vetre.
25. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Od roku 1993 je podvod na občanoch už samotná tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/.
25. 4. 2019   S&P 1
Keď som bol malý, tak dedo mi vždy dal stiahnutú kožu zo zajaca, ja som ju odniesol do zberu a dostal som 1 Kčs, za čo som si kúpil nanuk :)
Mal som rád deda aj zajace.
Keďže zajace sú čoraz viac chránené, naši pravnuci zrejeme budú nosiť do zberu kože svojich dedov a babiek (vražda už našťastie nie hrdelný zločin, ale len prečin a čoskoro bude - v rámci humanity - zrejme revalifikovaná na priestupok), za čo dostanú tisíceurovku, ktorá im vystačí práve na pol nanuku. Druhú polku si prikúpia za odmenu zo sociálnej poisťovne ...
Voľakedy sa ľudia smrti báli. Dnes sa po každom článku v Topkách človek teší, že na to keď to skončí a už nebude musieť viacej znášať výdobytky demokracie ...
25. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Exekútor, ktorý si k svojej odmene účtuje a následne od svojej obete inkasuje tzv.DPH je podvodník.
25. 4. 2019   Dig
Exekútor by zomrel hladom keby ľudia neboli hlúpi, to je celé.
25. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Exekútor si od svojej obete necháva preplatiť o.i. ešte aj daň zo svojej odmeny. Daň z odmeny si MUSÍ platiť sám exekútor. Tak ako každý iný občan. Daň z odmeny nie je daň z pridanej hodnoty /DPH/.
1/1