Názory čitateľov


Názory k článku:
Dočkáme sa Brexitu koncom októbra?

12. 4. 2019   Nesprávny Názor
Čiste prakticky by ma zaujímalo, či by bola EU taká veľkorysá aj keby z únie chcel vystúpiť Luxemburg, alebo Slovensko ?
Počet nových žiadateľov o štátne dávky v nezamestnanosti v USA minulý týždeň klesol na najnižšiu úroveň za takmer päť desaťročí prípade Luxemburgu by zrejme stačila policajná jednotka, ktorá by prefackala žlté vesty - v prípade krajinky ako Slovensko, by však zrejeme bolo potrebné vyfabrikovať demokratického nepriateľa, ktorý oklamal dôveru podnikateľskej a úradníckej triedy a krajine, ktorá zišla z jedinej správnej cesty poslať na pomoc bratskú medzinárodnú pomoc pod záštitou OSN. Tanky by však stačili tie isté ako 1968 lebo sú lacnejšie a ak by ich opálení spoluobčania rozkradli, tak by únii nevznikla až tak veľká škoda, ako keby vykuchali čínsku elektroniku z Abramsov ;)
12. 4. 2019   Nesprávny Názor
Chybička se vloudí :(
Čiste prakticky by ma zaujímalo, či by bola EU taká veľkorysá aj keby z únie chcel vystúpiť Luxemburg, alebo Slovensko ?
V prípade Luxemburgu by zrejme stačila policajná jednotka, ktorá by prefackala žlté vesty - v prípade štátika ako Slovensko, by však zrejeme bolo potrebné vyfabrikovať demokratického nepriateľa, ktorý oklamal dôveru podnikateľskej a úradníckej triedy a krajine, ktorá zišla z jedinej správnej cesty poslať na pomoc bratskú medzinárodnú pomoc pod záštitou OSN. Tanky by však stačili tie isté ako 1968 lebo sú lacnejšie a ak by ich opálení spoluobčania rozkradli, tak by únii nevznikla až tak veľká škoda, ako keby vykuchali čínsku elektroniku z Abramsov ;)
1/1