Názory čitateľov


Názory k článku:
Odpočet paušálnych daňových výdavkov pri prenájme nehnuteľností sa nevráti na úroveň z roku 2012

27. 3. 2019   Lolo
A tak je otazkou, ci bude nasledovat, pre ludske zdroje, moznost vystavby osad a nudzovych kolonii, pripadne pridelovanie zemlianok, alebo tie byty nedanene a nezodvodovane, rovno nasa kleptokracia vyvlastni, alebo rovno znarodni?
Co by celkom isto pomohlo, bez nutnych vysokych nakladov na dalsiu vystvabu, je moznost nudzoveho byvania, pre ludske zdroje.
Stacilo by okolo miest a fabrik, urcit volne plochy, natahat nejake IS v podobe aspon kanalizacie, vody a elektriny mozno a nechat ludom na prenajom plochy pre roadhouse, alebo karavany.
Velmi rychlo by klesla cena bytov, nehnutelnosti i prenajmu, pretoze ludske zdroje, migrujuce za pracou, by neboli odkazane, na drahe najmy, ani na kupu vlastneho na uver.
A este by to bolo take zapadne a americke. kazdopadne alternativne, gnenderingovo spravodlive, ekonomicky udrzatelne, prozapadne a hlavne liberalne po novom.
Ale toto nasi developkari a kleptokrati nepripustia, lebo zrazu velke mnozstvo ludskych zdrojov, by na miesto trvaleho a prechodneho pobytu, malo len kocovny preukaz.
Nase stavebne zakony ako stavbu, povazuju aj kontajner lodny, dokonca aj unimobudu, takze daniam zo zastavanej plochy, sa nevyhnu ani taketo aktivity.
1/1