Názory čitateľov


Názory k článku:
Milujem monopoly, konkurencia je len pre lúzrov

13. 2. 2019   realista
Majster dokonalý nejako pozabudol, že život ľudí je aj o inom ako tešiť sa z vlastného monopolu a jeho astronomických ziskov. Ľudia potrebujú aj reštaurácie, pekárne, obchody, servisy a veľa ďalších nemonopolizovateľný ch remesiel. Nazvať týchto všetkých lúzrami len preto, že nepovýšili zisk nad spoločenský význam svojej práce je prinajmenšom primitívne. A pritom si aj takýto primitív každodenne užíva výhody zdravého konkurenčného prostredia.
12. 2. 2019   M. V.
Páči sa mi tá myšlienka o intenzívnej podpore ľudskej činnosti, len nepoznám príčinu prečo sa ľudské práva zredukovali na práva migrantov a doslova státisíce ľudí sa pre nich angažujú monopolne v mimovládkach v celej Európe? Odrazu počítače nezachytila totožnosť, odtlačkom prstov, stav rozvoja chrupu a hodnoverné doklady už vôbec chýbajú.
12. 2. 2019   Lolo
Ja to pisem stale.
V krajine, kde su najtvrdsi kapitalisti, budu cosi ako socializmuz, alebo komunizmus, naopak najtvrdsi komunisti, buduju najtvrdsi kapitalizmus.
12. 2. 2019   Lubos
Kto sa povysuje bude ponizeny. Kto inych vola luzrami sam je luzer. Nevazi si inych ludi a mysli si ze je niekto viac. Casom pochopi ked ho budu prebalovat a nebude si nic pametat. Ze sme si vsetci rovni. A ked niekto ma viac talentov tak len preto aby pomahal tym co ich maju menej.
12. 2. 2019   Nikto
Kniha o vareni: Recepty na uspech
1/1