Názory čitateľov


Názory k článku:
Vlastná chyba, ktorá rozbehla miliardový biznis

30. 1. 2019   Lolo
No a pritom stacilo Estonskemu malcikovi, keby tie libry, ulozil v niektorom z Britskych danovych rajov, alebo transferoval cez danove raje, dokonca aj tie Britske. Ako je Jersey, Britska kolumbia, Man a dalsie.
Je to tiez v sulade zo zakonom a nemusel koli tomu vytvarat spolocnost.
30. 1. 2019   li
Nenažranci zvyšujú poplatok teraz je 0,6%. Teraz sú bohatý a nenažratý
30. 1. 2019   anonym
Ako moze uspesny poradca, dokonca financny, ked dostane odmeny, transferovat peniaze cez nenazrane banky a nevediet o nevyhodnych kurzovych vymenach?
Ako mohol potom radit ludom a este za to mat odmeny.
To nieje mozne inde, ako v GB.
30. 1. 2019   Daniela
"nenazrane banky", to asi nemáte účet na Slovensku? Len základné mesačné poplatky sa vyšplhajú do 10,- Eur a keď si chcete znížiť mesačný poplatok vo svojej banke (ak sa to dá), tak musíte veľmi pozorne hľadať v ich obchodných podmienkach. Keď idete na pobočku, snažia sa Vám ponúknuť už aj "teplé rožky", keď žiaden produkt Vám nevyhovuje, pozerajú na Vás ako na zjavenie. Keďže finančná gramotnosť je u nás v plienkach, tak si s nami môžu robiť čo chcú. Niekoľko desaťročí späť, ľudia používali banky len na uloženie svojich úspor do vkladných knižiek. Výplatu sme dostávali včas a v hotovosti. Vráti sa k takejto alternatíve? Bol by to určite krok späť, ale za pohodlie sa na "Slovensku" platí. Prečo sa v zahraničí neplatí za vedenie účtu, tam nepotrebujú vytvárať zisk?
30. 1. 2019   Mucha Puk
Evidentne ty patris k tym financne "gramotnym"ked platis banke 10 Eur mesacne.10 rokov neplatim za ucet a kartu ani cent a to vratane podnikatelskeho uctu.
30. 1. 2019   anonym
Ja za svoj účet neplatím, ale väčšina ľudí áno, pritom nie som VIP klient, ktorý má na účte vyššiu sumu peňazí a tam sa podmienky posudzujú individuálne, čiže sa môže stať, že napríklad Vy neplatíte za účet nič. Nehanbím sa za to, že patrím k tej menšine, ktorá je finančne gramotná, pretože pre mňa je to výhoda, aby som sa vedela orientovať na finančnom trhu. Myslela som to všeobecne, že v našich bankách platíme za naše peniaze a niekto cudzí na nich ešte aj zarába. Chcela som len upozorniť na to, že inde banky dobre fungujú, dosahujú zisky ale nemusia tak "zdierať" svojich klientov ako je to u nás.
30. 1. 2019   Mucha Puk
Nemusis byt vobec VIP klient aby bol ucet zadarmo.Bezplatny ucet ma aj moja mama kde jej chodi iba dochodok,a vieme ze to je smiesna ciastka.Ja mam napriklad na jednom ucte asi dva roky 20 eur co bol min.zostatok a som lenivy ist na pobocku ho zrusit a ucet je zadarmo.Neviem ako inde,ale v Nemecku kde som zil roky bezplatny ucet neexistuje takze s tym ze nase banky su nenazrane a zahranicne co funguju su dobre je nezmysel.
30. 1. 2019   anonym
Mám účty v dvoch bankách, nepamätám sa, že by som posledných 5-6 rokov zaplatil čo i len cent za vedenie účtu.
30. 1. 2019   mako
JA ZA účET NEPLATíM 10 ROKOV NIč.TAK čO RIEšITE!!
30. 1. 2019   Mucha Puk
To su take bachorky typu "zacinal som svoj miliardovy biznis s 5 eurami",ked si za to ani nezaregistrujes domenu.
1/1