Názory čitateľov


Názory k článku:
Algoritmy a aplikácie: Firmy skúšajú osloviť svojich budúcich pracovníkov po novom

18. 12. 2018   matuzalem
Neviem, prečo ma vyhodili z firmy - však som uzkostlivo dbal na to, aby som príjmal výhradne inteligentných, exkluzívne vzdelaných, krásnych, rýchlych, zdravých, útočných a mladých podriadených.
Žeby preto, že ja taký nie som ?
Každopádne komunistickí kádrováci úzkostlivo kontrolovali, či otec nie je kulak, či bol partizán ak nie sú rodičia robotnícko-roľnícek ho pôvodu - a ani v strane - tak či sú aspoň vysporiadní s náboženskou otázkou.
Ich deti - dnešní vysokovzdelaní odborníci Human Resorces to majú jednoduchšie, lebo im stačí skontrolovať vek a odpáliť všetkých starcov a stareny po 40-ke a ani to nemusia robiť ručne, lebo na to majú supervýkonnú, cloudovú IT, ktorá dokonca dokáže spočítať, že ak niekto skončil univerzitu v minulom tisícročí, tak asi nebude čerstvý absolvent s dvadsaťročnou praxou :)
Raz darmo, deep-neuronálna Artificial Intelligence je voľačo, čo naši predkovia veru nepoznali (našťastie ;)
18. 12. 2018   mm
Kým si neuvedomia že treba človeka zaplatiť, a nie dávať almužnu, nikoho nenájdu. Ak kórejský sub dodávateľ ľuďom platí 500€ v čistom na 3 zmeny, tak to je na hanbu, a mali by sme ich bičom hnať odtiaľto.
18. 12. 2018   Lolo
Bohuzial, pokial neponuknu firmy saturaciu ludskych zdrojov, teda neponuknu im byvanie, ako bolo zvykom este nedavno, moznost vytvorit dalsich motrokov, tak jedine platove podmienky, donutia ludske zdroje, sa zamestnat v modernych otrokarnach.
V podstate vystavba firemnych bytov, je smiesna polozka, ktora sa da dokonca aj dat do odpisu.
Je to investicia, ktora by vsak devalvovala predrazene byvanie, ktore je motrokom predavane za velmi draho, predrazene o vysoke uroky.
Kto stym pride v densnej dobe, alebo ktora firma stym pride v dnesj dobe, bude daco ako Tesla, alebo Elon Musk v Slovakistane.
Ak dokazu postavat fabriku a namontovat technologie za 1-2 roky, ako rychlo ju dokazu asi tak demontovat?
A aky je problem postavat dnes na zelenej luke panelaky?
V dnesnej dobe ked vladnu vsade pozicane peniaze, je to velmi jednoduche.
1/1