Názory čitateľov


Názory k článku:
Žlté vesty chcú nižšie dane, ekonomika Francúzska však nepustí

12. 12. 2018   juro
Na Slovensku sa žije najhoršie. Máme najväčšie daňové zaťaženie,najhoršie podnikatelské prostredie, najvyššie odvody, Už aby dosšli k vláde Sprostí a Sprostejší spolu s Organizáciou ľavorukých a Neandertálskych Odkundesov. Veď Vasilsa Premúdra spolu s prezidentkou slovenských prostitútiek to s najväčším a najlepším ekonómom Šulinom to vyriešia.
11. 12. 2018   G.S.
Hahaha. Že vraj ekonomika nepustí. Na zníženie "milionárskej dane" peniaze boli a na zníženie dane pre chudobnejších zrazu vraj ekonomika nepustí. No a potom sa čudujú, že ľudí to naserie a idú robiť bordel do ulíc. A Micron začne tvrdiť, že vraj sa musia zomknúť a spoločne čeliť problémom. No neuver mu.Prakticky sa tu presadzuje odstránenie z ciest chudobnejších pod zámienkou ekológie a potom sa čudujú, že prečo tí chudobní nechcú kupovať skvelé ekologické autá a nesúhlasia so zvýšením ceny palív. A potom začnú vyšetrovať, či za protestmi nie je Rusko. Mňa snáď zloží. Byť Francúzom, tak po tomto sa určite dobrovoľne prihlásim na odovzdanie svojej mzdy nejakému oligarchovi aby sa mu ľahšie žilo a zaručene budem chodiť peši aby som vyrovnal nárast emisií v Indii a Číne.
11. 12. 2018   Lolo
Ked budu chciet zlte vesty privela, tak ich pridu navstivit v krajine spriatelene vojska NATO, ako u nas v 68 a budu mat akorat hnede flaky.
Protektorat EU, sa nezastavi, pred krajinou, ako je Francuzko.
1/1