Názory čitateľov


Názory k článku:
Akciový medveď: Októbrový prepad predznamenáva kolaps, pripravte sa naň

13. 11. 2018   Blind man
To, že mu doteraz vyšli predpovede nič neukazuje. Každý sa raz zmýli a potom už o jeho vízie nikto nemá záujem. Žiadny prepad nebude ani kolaps. To vyrieši až vojna.
13. 11. 2018   peter.sipula@centrum.sk
chudoba je na svete vetsia ako bohac tak im treba zrutom az na dno by mohli padnut a zistit ako to je kazdi den zhanat na chleb sebe i detom hnidi!
13. 11. 2018   doktorželeznýchvied
Takžs svet závisí od toho, či sa predá dosť smartfónov Apple s rozpoznávaním tváre ?
Zreje hej, lebo firma, ako Uber by na Slovensku nemohla existovať -keďže nikto by do takej frčoviny nestrčil ani groš a okrem toho by všetkých účastníkov oprávnene zavrel (podľa US zdrojov Uber vraj ešte nezarobil ani cent zisku a každú jazdu dotuje z peňazí investorov - neviem overiť).
Mám rád našich amerických priateľov, ale už by sa mohli odpratať s tou svojou (neexitujúcou) slobodou, (existujúcim) waterboardingom, (neexistujúcimi) ľudskými právami a hlave exitujúcou fabrikou konverzie falošných sľubov, falošných nádejí a nefalšovaných podvodov (Wall Street) na smetisko dejín. Tak, či tak tam skončia a iba zbytočne predlžujú agóniu sveta aj seba samých. Samozrejme im patrí poďakovanie, vavrínový veniec, kilometrová socha na Mount Evereste, Nobelova cena, ako aj srdečne vrúcne a úprimné poďakovanie - ale hlavne poriadny kopanec do tej tlstej riti ;)
13. 11. 2018   rojko?
i tak sa da povedat....dobreee. ...
1/1