Názory čitateľov


Názory k článku:
Strata kontroly nad peniazmi kvôli partnerovi: Finančná nespôsobilosť je forma domáceho násilia

23. 11. 2018   M.V.
Muži v zamestnaneckom zaradení predsa nemajú desaťnásobné platy oproti ženám a z výplaty je polovica minutá ešte pred jej vyplatením, naviac jej výška závisí mnohokrát od rôznych pohyblivých zložiek a to treba pochopiť. Tiež nepredvídané udalosti treba zvládnuť. Čo sa dá poradiť ženám? Nepúšťať sa do manželských experimentov a venovať sa kariére v tomto svete, ktorý riadi tvrdá konkurencia.
23. 11. 2018   jahoda
Rada za milióny bitcoinov. venovat sa kariere.
23. 11. 2018   M.V.
Pozri sa Jahoda: Každý si musí vybrať a niesť dôsledky rozhodnutí nedá sa mať všetko. Každý musí zuvládnuť zodpovednosť za seba, ktorá nemôže byť prerušená.
23. 11. 2018   jahoda
presne o tom hovorím a píšem. každý je zodpovedný za svoje činy. Ide o systém.
23. 11. 2018   jahoda
prosím ťa ako sa má venovať kariere za pásom? Kratšiu suknu alebo vacsie poprsie?
23. 11. 2018   M.V.
Na základnej škole má napísať sloh "čím chcem byť" vziať si to za svoje a konzultovať to s rodičmi alebo niekým, komu dôveruje a k montážnemu pásu bude mať ďaleko. Nie je to ale celý problém - občas sa stávalo, že sa aj veľmi vzdelaní ľudia sa museli živiť v povolaniach, ktoré im okolnosti nanútili, dokázali vzdorovať a to je tá kariéra. Spoliehať sa na seba. Talent nemá problém s mlčaním alebo zastávaním exponovaných miest, vie, že všetko je dočasné, pracuje na svojich myšlienkách ďalej, hľadá východiská. Niekto takú cestu nevezme, ale je to je tiež voľba a jej dôsledky nemôže prenášať na iných ak nechce byť v rozpore so sebou. Donedávna bolo Slovensko hlavne robotnícke asi zo 60% a dnes je to len 30% .Koľko povolaní zaniklo! Schopnosť adaptácie na novú existenciu kdekoľvek sa však zvýšila. Jedna vec je, akú prácu človek aktuálne vykonáva a akú inú je ešte schopný vykonávať a z nej ťažiť stabilitu pre rodinu.
26. 11. 2018   jahoda
rodičia. presne v tom to je. sami rodičia neviedia čo maju robit.
23. 11. 2018   jahoda
Jedine ISLAM. Žena po sobáši si necháva svoj majetek vo svojích rukách a može s nim narabať jako sa jej zachce.
23. 11. 2018   vrece
to je super, kam sa mám hlásiť?
23. 11. 2018   jahoda
k Bohu sa musíš prihlásiť. Ruku si musíš dať na srdce a uprimne sa spýtať sám seba či si ten najmudrejší alebo si člověk ktorý vie že nič nevie. Potom začni hladať pravdu.
23. 11. 2018   anonym
Pozor, keď budete brániť manželke kúpiť si za posledné peniaze na rodinnom účte kabelku, je to domáce násilie. Ani keby už neostalo na jedlo. A potom sa vás spýta,kde ste minuli peniaze z Vašej výplaty.
23. 11. 2018   mynona
včera ste zliezli zo stromu?
1/1