Názory čitateľov


Názory k článku:
Všetko elektrické: EÚ sa chystá podporiť výrobu batérií miliardami eur

16. 10. 2018   Čitateľ
Je to dobrá iniciatíva, treba len ustrážiť, aby úradníci neprideľovali zdroje ne nesprávne miesta a nebrali provízie. Elektromobilita je jednoznačne budúcnosť, autonómna elektromobilita úplne premení svet a dokonca zbaví nás konflitkných zón na blízkom východe, pretože ropu bude ľudstvo vyožívať na iné účely než na pohon spaľovacích motorov v autách. A bude to skôr než si myslíme, možno už o 10 rokov.
23. 10. 2018   Marek777
Je to totálna blbost elektrinu naviac vyrobíš zo zemného plynu pripadne investične náročných jadrových elektrárni + dostatočne rozvody nabíjačky a nakoniec elektrické auto 3x drahšie ako spaľovacie.
+ zamyslel sa niekto nad stratami pri vyrobe elektriny 40-50% rozvod 10% nabýjanie-vybíjanie Lion bateríí 20%. Celkové straty minimálne 70% !!!!!!!!!
To súdružky z EU humanitným vzdelaním nedomysleli,
Idú meniť spôsob pohonu áut akoby menili kabelku ktorá je super ale vyšla z módy !
16. 10. 2018   Ružena
Treba začať udávať u každého výrobku uhlíkovú stopu. Zatiaľ elektrické autá majú uhlíkovú stopu vyššiu až 4x ako autá so spaľovacím motorom.
Aby to nedopadlo ako s repkou olejnou. Vieme, že je škodlivejšia ako benzín, ale stále sa používa.
Myslím, že investícia do áut na LPG a dodatočné dovybavenie starších áut katalyzátormi, by bola lacnejšia a možno aj efektívnejšia .
15. 10. 2018   vlado.
je to slepa ulicka. Mali dat miliardy na vyvoj novych pohonov a nechat elektromobily usa a azii. Takto vyhodime do vzduchu miliardy a elektromobily aj tak zaniknu.
15. 10. 2018   Lolo
Tak a v RBM, uz dnes vedia, kam sa podeje lithium.
Je to prilezitost, ako v koloniach EU, zasereme prirodu, preosejeme cele hory a rozdrbkame krajinu na prach, aby sme naplnili plany desatrocnic Europskej mumie.
Sme sa teda radovali asi zbytocne.
Dobroserovia a ekoteroristi budu ronit slzy, ked tu budeme vyrbat baterky.
1/1