Názory čitateľov


Názory k článku:
Peniaze na prevratné objavy: Rizikovým kapitálom proti starnutiu

14. 1. 2019   antimišo
Fruni v sukni, A za 37M si dnes nekúpi ani žiarovku do rentgenu. Toľko vypadne z vrecka - hoci aj Trnkovi z ESETu - keď stratí nejaké drobné. Navyše do vymenovaných výskumov každoročne tečú miliardy. Ale duchom chudobným mišov treba nejako vyliečiť z nadbytočných peňazí ;)
4. 1. 2019   miso
uzasna zena. chapem, ze prizemni lovaci su vzruseny z toho byciklistu a nepochopia, ze vedci, lekari, zachranari a aj ti co im pomahaju su skutocni hrdinovia, ale to uz je choroba tohto naroda.
4. 1. 2019   jahoda
nesmrtelní budeme v raji alebo v pekle. z dovolením Božím. v dnešnej dobe nie je problém si to predstaviť
4. 1. 2019   peter.sipula@centrum.sk
dokonali clovek skoro prekonal magicku hranicu 1000rokov ale opacne! adam zil 930rokov matuzalem este viac ale superpocitac ma vrukach kristus ak zil! aky pc bi mal clovek od teraz az za tisic rokov pri tomto pokroku ako v mobiloch, preto clovek nato nepride nigdi skoda penazi prv nez bi to zistil neprezil bi nikto ani jedno telo sa pise, a dnes je to skutocne mozne znicit svet! bunky obnovovat nekonecne ako to vie rakovyna nemoze dokazat nedokonali clovek no po konci ako za potopi ma prist novy zaciatok kde clovek dosiahne a presiahne dokonalost hranice 1000rokov a nekonecne neurcito vyac? no mi to v rukah nemame ako nezivu skalu urobit zivov na to je vysia moc i cas kedi sa to vsetko zacne a stane???.
1/1