Názory čitateľov


Názory k článku:
Cestovka pre ultrabohatých: Čo ponúknuť tým, ktorí si dokážu kúpiť všetko

16. 9. 2018   ainemunys
Tí "úspešní" bohatí a ultrabohatí aj podľa "topiek" pracujú, "neustále pracujú", tak kedy majú čas na cestovanie a takéto "zážitky".
Nápad s takouto "cestovkov" je pravdepodobný, ale ak je úspešný, tak o tom pracovnom zaneprázdnení .......
16. 9. 2018   M. V.
Čo dodať? V každej etape života má hodnotu niečo iné - v j ednej sú to zážitky a v inej základné životné potreby alebo aspoň obyčajný ľudský kontakt a porozumenie.
16. 9. 2018   klamaťklamaťklamaťjeheslotejtodoby
Presne na takejto ceste som bol tento rok v Afrike a nestálo ma to prakticky nič :) Bolo to ale fakt super. Samozrejme to nebol žiaden kúpený zájazd. A ako obchodný model to je zrejme nezmysel, lebo im umrie prvý klient, rozmáznu to noviny a je po kšefte. Pretože ak to fakt má byť dobrodružstvo, tak to nie je možné robiť bez zvýšeného - a hlavne nepredikovateľného rizika. To síce má každá cestovka, lenže ak v Egypte posiní podvodníci otrávia nejakých cudzincov tak v čechách zavrú Kramného. Ak však vypadne z postele opitý zákazník takejto dobrodružnej cestovky, tak to médiá roznesú ako nezodpovedné riskovanie so životmi zákazníkov ...
16. 9. 2018   vitajvdemokraciiaľudskýchkravách
OPRAVA: "poistní podvodníci". To je business, ktorý pôvodne nevedomky vznikol na Západe: firma poistí zamestnancov, ale im zabudne dať poistné zmluvy. Keď sa zamestnanec zahynie pri nejakej nehode, peniaze dostane firma, lebo tá platila poistné. Nuž a ak mladý zamestnanec ešte nemá vlastnú rodinu - alebo sa rodičia nedajú dopátrať (čo je na Západe veľmi ťažké, lebo kažý sa utajuje ako vie) - tak si firma prašule proste nechá - však platila poistné.
Naši arabskí priatelia len túto výbornú myšlienku rozvili lebo zistili, že to vlastne je výborný business model a "win-win" situácia - zabíjať neveriacich džaurov (turistov) a ešte aj na tom výborne zarábať ...
Nuž a EU sa podlízavo pchá bohatým šejkom do zadku a bojí sa snimi dostať do krížku, tak sa nikdy nič poriadne nevyšetrí.
16. 9. 2018   vano
nekupia si všetko..život večny si nekupia za žiadne svoje prachy..
16. 9. 2018   apoliticky
Takych superbohacov by mali poslat na Mars...nie svojimi dovolenkami nicit posledne nedotknute kuty prirody zeme
1/1