Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet dôchodkov exekvovaných Sociálnou poisťovňou opäť rastie

29. 8. 2018   M. V.
Rozdávať deťom a vnukom sa do nekonečna nedá, ale na druhej strane funguje aj finančná krátkozrakosť. Samostatnou položkou by boli náhle výdavky, ale aj napríklad ceny zubných ošetrení. Mnoho do^chodcov žije v presvedčení, že im na do^chodok nikto nemo^že siahnúť hoci v skutočnosti im musí zostať len minimum a zvyšok ide na splátky.
29. 8. 2018   Frantisek Nahnevany
Napríklad na tzv.DPH /na tzv.dani z pridanej hodnoty/ platia občania viac ako sa od nich požaduje, ako sa im nariaďuje, dokonca ako sa im pod vyhrážkami a sankciami prikazuje.
28. 8. 2018   Frantisek Nahnevany
Každý exekútor, ktorý si k svojej odmene pripočíta a vzápätí inkasuje tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je podvodník.
28. 8. 2018   etrealista
DPH prikázal na exekúcie tento sku rwe ný štát v ktorom vládne sociopatická lúza.
A k tým dôchodcom, keby bol dôchodok na Slovensku aspoň 30% z priemeru dôchodku v EU, nemusel by dôchodca na svoje prežitie využívať nebankové subjekty
28. 8. 2018   Frantisek Nahnevany
Socialistická lúza a kdeakí komunisti vládnu. To je fakt.
Ešte k tým exekútorom. Exekútor si od svojej obete o.i. necháva preplatiť pod zámienkpou DPH ešte aj daň zo svojej odmeny. Daň zo svojej odmeny si musí zaplatiť SÁM exekútor, tak ako každý z nás. V opačnom prípade sa jedná o podvod. A ten tu máme presne 25 rokov, sedem mesiacov a štyri týždne.
Poznámka. DPH je daň z PRIDANEJ HODNOTY. Taká daň de facto neexistuje. Od roku 1993 pod značkou DPH v skutočnosti každý platí /keď teda už platí/ brutálnu, momentálne prevažne 20%-nú daň z ceny /sumy/ bez DPH resp. zo zíkladu dane. Cena /suma/ bez DPH alebo základ dane nie sú pridanou hodnotou.
29. 8. 2018   trtko slobodny
Keby si bol kus vzdelaný, dobre by si vedel, ža každý platca DPH je povinný k cene za výkon si prirátať DPH. Tak ako nie je každý dlžník platca DPH, nie je ani každý exekútor platca DPH. A toto by sa malo riešiť, lebo to más tak, akokeby si u jedného starostu zaplatil poplatok za psa 10 € a u druhého - platcu DPH 12 €. Pochopil?
29. 8. 2018   Frantisek Nahnevany
Predovšetkým cena /suma/ bez DPH resp. základ dane nie sú pridanou hodnotou. DPH je daň z PRIDANEJ HODNOTY. Taká daň de facto neexistuje. Nikde na svete. Pod zámienkou DPH sa od roku 1993 inkasuje dnes prevažne 20%-ná daň z ceny /sumy bez DPH resp. zo základu dane. Jednou vetou. Os roku 1993 sa požaduje, nariaďuje, dokonca sa pod vyhrážkami a sankciami prikazuje /finančne nižšia/ platba dane z PRIDANEJ HODNOTY /DPH/, v skutočnosti sa však inkasuje finančne vyššia daň, t.j. daň z ceny /sumy/ bez DPH alebo zo základu dane.
29. 8. 2018   Frantisek Nahnevany
Oprava. V štvrtom riadku: Od roku 1993 . . .
29. 8. 2018   cirbes@gmail.com
Sociálna poisťovna si svoje dlhy vymáha sama, tak o čom tu točíš?
1/1