Názory čitateľov


Názory k článku:
Akcionári Tesla žiadajú Muskovu hlavu

19. 6. 2018   lol
vacsiu blbost som snad este ani necital, kazdy normalny vie, ze ked ho odstavia, zosype sa im to cele. ako by som cital nejaky bulvar
20. 6. 2018   majky
ono sa to zosype tak ci tak
openiazoch.zozn...
11. 6. 2018   123456@centrum.cz
raz aj bublina musk musí prasknúť!
16. 6. 2018   Imrich
Z Elona sa stal narodný BAlamuta bojuje na mnoho frontoch všade zapáli iskru ale to je asi tak všetko.
18. 6. 2018   Omen Nemo
Keby psychiatri - a psychológia - boli skutočné vedné odbory a nie pavedy, tak by už dávno boli zadefinovali, ako má fungovať "normálny" človek a pri koľkých percentách odchýlky sa už jedinec stáva spoločensky nebezpečným.
Je síce jasné, že žiaden človek nie je normálny (už len skrz to, že každý má nejaké pohlavie, ktoré je síce nutné pre existenciu organizmu zvaného "spoločnosť", ale je jednoznačnou poruchou jednotlivca ako celku - no drvivá väčšina populácie sa predsa len ako-tak hýbe v akceptovateľnom intervale odchýliek (aj keď to nepochybne ovplyvňuje výchova a spoločenské okolie).
No indivíduá ako Musk tieto hranice prekračujú podobne, ako Černák - pričom je bohužiaľ možné, že za to nemôžu keď aj nie sú výsledkom chybnej výchovy a zlej spoločnosti, tak proste dostali od zlomyslených sudičiek do vienka príliš narušenú DNA.
Tak či onak, spoločnosť by sa pred takýmito indivíduami mala chrániť a nie im umožniť katapultovať sa do vedúcich hospodárskych a politických pozícií.
Myslím, že narušené osobnosti typu Hitlera, Stalina, Fica, či Trumpa sú dostatočným varovaním :(
18. 6. 2018   Omen Nemo
Je to smutné, ale Hitler dal ľudstvu v oblasti automobilizmu viac než Musk (naozaj ľudové vozidlo Volkswagen) Nehovoriac o dodnes slúžiacich super-autostrádach (aj keď samozrejme vyžadujú údržbu, na čo voľakedy súdruhovia z DDR nemysleli) na rozdiel od psychopatických projektov letu na Mars, či hajzlových trúb na nadzvukové vystrelovanie indivíduí s nakradnutými peniazmi (o čo prínosnejší je už len taký Ryanair, ktorý spravil z pseudo"luxusného" lietania doslova MHD)
4. 6. 2018   Lolo
Na co im bude hlava Elona, bez jeho Muskulatury?
1/1