Názory čitateľov


Názory k článku:
Štipka konšpirácie na víkend: Tretia svetová vojna bude ekonomická

25. 4. 2018   Ja
Niekde som čítala zaujímavý článok o tom, že ak by sa 30% populácie (sveta) rozhodlo vybrať si svoje vlastné úspory z bánk, položilo by to svetovú ekonomiku.
Peniaze sa tlačia a nie sú kryté zlatom, ako kedysi. Sú to už len papiere."Najväčšia a najsvetovejšia" ekonomika by padla ako prvá, a sú si toho vedomí.
21. 4. 2018   Lolo
III svetova vojna, uz zacala davno.
Ma iny priebeh, ako vojna konvencna, ale rozhodne nieje miernejsia.
Niekde si odrezavaju usi, kde este nepochopili, ze sa nebojuje zbranami, ale fundament je fundament..
To je blizky vychod.
Cina zacala pod vedenim najtvrdsich komunistov, budovat najtvrdsi kapitalizmus.
Najtvrdsi nacisti Germani a fasisti Taliani, su uplne slnieckovo multikulturny, prijimaju miliony nemakacenkov a poberatelov davok, co sa mnozia na plne davky, pripadne vysosavaju soc. system.
Byvale protektoraty ZSSR, sa stali vychodnymi koloniamia dominiami, centralnej EU, ale nieje to Germansky lebensraum, len pasivne montovne a skaldy tovaru, ktoru este Azia nerobi, alebo maju systemove nedostatky, pripadne colne bariery, na dovoz haraburd, do EU.
Takze vo vojne uz sme.
Otazka je, kto ju vyhra a komu sa budeme strkat do zadku, aby sme sa mali aspon tak, ako sme sa mali doteraz.
21. 4. 2018   anonym
Tretia svetová vojna vypukne vtedy ked sa zadrú tlačiarne na $ a najviac zadlžený štát teda USA bude v hajzly
21. 4. 2018   Bynk
Tak to je pekne v riti, lebo tú tretiu ekonomickú sme prehrali už v roku 1989.....
21. 4. 2018   Skutočný Omen
Zbrane ABC, čiže Atómové, Biologické a Chemické skončili s druhou svetovou vojnou a sú dnes rovnako nezmyselné ako jazdectvo už v prvej svetovej. V skutočnosti biologické a chemické v druhej svetovej ani neboli použité, lebo Hitler, qani stalin neboli magori. Kto - a aj to len z marketingových dôvodov - použil atómovú, asi viete aj sami. Dnes to sú už len extrémne prehnaní strašiaci - lebo ak vás niekto prepichne a roztrhne na dva kusy halapartňou, tak veľmi rýchlo zistíte, že smrť v epicentre jadrového výbuchu ja ďaleko komfotnejšia (biologické aj chemické "zbrane" sú o ničom, lebo sú neovládateľné a rovnako ničia vlastné vojská, ako protivníkové).
Tretia svetová vojna nielenže už dávno beží, ale dokonca smeruje ku koncu, je to vojna DEF, či Dezinformácií, Ekonómie a Financií. Však načo zabíjať spotrebiteľov - ktorí sú súčastne daňovými otrokmi a ničiť krajinu ? Nie je to ale vojna národných štátov - čiže spoločenských formácií, ktoré sa nenápadne prešmykli z absolutistického feudalizmu do zdanlivej demokracie - ale vojna nenažraných a psychopatických jednotlivcov - plutokratov (alfa samcov, nazývaných aj "oligarchovia") - proti zvyšku spoločnosti, čiže národnýmn štátom. Nefunkčnosť štátnych štruktúr pritom nedáva štátom žiadnu šancu. Krásne to vidne práve na USA - ktoré sú chudobnou krajinou bohatých jednotlivcov. Lebo spoločenské štruktúry kolabojú a topia sa v astronomickom dlhu, na ktorom sa nehorázne nabalili predstavitelia demokracie, ktorí vška v skutočnosti sú jej najagresívnejším likvidátorom. Rusi a Číňania tento model len kopírujú (ale čoraz lepšie !)
21. 4. 2018   M.V.
Dublin IV. v júni bude tým prvým krokom k chaosu ako predstupeň každého neovládanuteľného konfliktu v Európe.
21. 4. 2018   kakadu
Najbrutálnejšia ekonomická sprostosť, ktorú spáchali USA, proti svojej ekonomike,
je zavádzanie embarga a clá na dovoz základných surovín, ako je oceľ, hliník...,
kde je nízky podiel ľudskej práce, nerieši zamestnanosť
Lebo producent, ktorý v dôsledku zavedeného cla,
bude drahšie nakupovať suroviny, do svojej výroby,
zákonite bude produkovať drahšie finálne výrobky,
ktoré nedokáže na trhu predať.
21. 4. 2018   Leanka
Tretia svetová bude kôli vode..
21. 4. 2018   Murkoslav
To bude štvrtá, alebo piata. Inak, ekonomická vojna už začala. Ale ani tak nezúri medzi jednotlivými štátmi, ako skôr medzi jednotlivými megaboháčmi. Ale zabudnite na príštipkárov ako Gates, Bezos.. V pozadí sú väčšie kapre, s rádovo väčšími asetmi.
21. 4. 2018   Skutočný Omen
Ak je na tejto planéte niečoho dostatok (až prebytok) - okrem kremíku a energie na konverziu slanej vody na sladkú - tak je to voda ! Tzv. Homo Sapiens však dokáže svojou "inteligenciou" spôsobiť aj nedostatok banánov a pomarančov ...
Preto by bolo trefnejšie vedeckejšie pomenovanie "Homo Cocot", resp "Homo Pycha", lebo emancipácia už naozaj dosiahla pozoruhodné výsledky ako dosvedčuje pani Májová, veliaca ostrovnej armáde Grimsby zombie.
21. 4. 2018   Pzorovateľ
Sa len bojíte bankári o tie svoje peniažky, ale raz Vám z toho hrabne tak... no aspoň bude pokoj :-)
1/1