Názory čitateľov


Názory k článku:
Zdaniť kryptomeny nie je jednoduché

4. 4. 2018   M.V.
Daň by sa mala platiť tiež v kryptomene do kryptopeňaženky daňových úradov a nech si ich menia - na svete je asi 1000 kryptomien a znich prichádza do úvahy v Európe asi 10. Portfólio daniarov by malo rôznu hodnotu a menilo by sa denne. Poterebovali by zmeny sledovať celý pracovný čas aj víkendy svoje obrazovky, každý úradník by sa sústredil len na vybrané menové páry on line a možno by priniesli eurá pre štát povedzme v 90 dňovom obchodnom režime. Straty by nemal kto nahradiť a ani o nich nikto neuvažuje. Smelo do toho.
2. 4. 2018   anonym
Ked nahodou zarobim, stat ma chce skasirovat, aby mohol basternakovi a talianskym mafianom poslat nejake to euro, ked nahodou prerobim, tak moja smola..nechapem co ma spolocne zdravotne poistenie s kapitalovym vynosom, aby kachlickar mohol predat nemocnici xy krat predrazene CT ecko ? asi na toto je potrebne vybrat dalsie eura.
2. 4. 2018   dig
Presne pre toto musime tych SMEJDOV vyhnat z politiky - standardne strany su akurat plne roznych prospecharov.
2. 4. 2018   anonym
nenazraty mafiansky stat, najradsej by zdanili aj vzduch...takmer 30% mam zaplatit zo svojho zisku statu? za co? mna to stoji riziko, treba tomu venovat aj nejaky cas a ked napr. prvom roku zarobim, zaplatim dan a dalsi rok ked prerobim, tak mi uz nikto dan nevrati...takze jediny, kto na tom stale ziska je len stat a nemusi pohnut ani prsom
2. 4. 2018   anonym
Jednoduche riesenie, kryptomeny ale zaroven aj burzy a hazard vo vsetkych podobach treba kriminalizovat. Taketo legalne okradanie ludi nie je spravne aby bolo legalne.
2. 4. 2018   Lolo
Ono je to cele trocha na hlavu.
Dane pre kryptomeny, sa musia stat kryptodanami.
Otazka je, ci nahodou kryptomena nebola urcena prave na to, aby obisla danenie v danovom pekle..
Mimochodom v EU platime tolko skrytych dani a poplatkov, ze ich mozeme povazovat za regulerne kryptodane.
2. 4. 2018   cia@cio.sk
kašlite nato, tento svet ovládli diabli, treba dožiť a potom im to zrátame ;-)
1/1