Názory čitateľov


Názory k článku:
Holandská polícia vám skonfiškuje drahé oblečenie, ak vyzeráte, že naň nemáte

19. 1. 2018   a
uz vidim tie prehrate sudne spory ...ESLP to isti ....
19. 1. 2018   anonym
BOL BY SOM RAD KEBY BOL U NAS TAKY ZAKON TO BY BOLO KOPEC SMIECHU AKO NA ULICI BOLO ZLATOKOPKOV NA VYSMECH NO BAŤ SA NEMUSIA POCTIVO A ŤAŹKO ZARABAJUCE ŹEMY MATKY V PRACI
19. 1. 2018   anonym
No to by s smial, aj ty, drahy anonym, keby ta vyzliekli z teplakov, ak by si nedokazal, ze ides z nejakej sportovej aktivity, alebo by ta vyzliekli z monterok, keby si nepreukazal, ze ides z fabriky..
Debilizmus po komunizme, moze mat rozne formy.
20. 1. 2018   apoliticky
No neviem ako by si sa SMIAL keby ta zastavili policajti na ulici a prikazali sa vyzliect do naha !...a vedla teba pojde DPH-ackar v drahom obleceni a bude sa ti smiat !...lebo takto by to fungovalo na nasom Slovensku !...Ty hlupy naivo!
19. 1. 2018   Lolo
No a co, u nas sudruhovia policajti, PSVB a STBaci, strihali zas manicky a vyzliekali ich z texasiek, bez toho, ze by skumali, preco maju dlhe vlasy, alebo preco chodia v texaskach.
Stale si myslim, ze od roku 89, sme sa neposunuli nikam inam, len doba, kedy vsetci budeme "pisat modrym perom, ina farba nebude" sa opat vrati v inej podobe.
Modre pyzama, monterky a pasikovane mundury, to je asi buducnost EU. Roman 1984 je sice trocha utopia, ale yili sme v tom a zijeme dodnes, len je to malicko bizardenjsie a trocha viac realisticke. Viac SciFi, nakolko moderne technologie mobilne, su vymakanejsie, ako obrazovka z velkym bratom. Spravanie ludi sa nemeni, principilane je rovnake.. Gustav Le Bon Psychologia davu..
Otazka je, ci potom nieje lepsie nosit turban a pod pazuchou koberec, zeny zas vrece z dierou na oci, tak sa skryje clovek v dave zavrecovanych inostrancov, inovercov, a moze mat na tele aj kalacha, bez toho, ze by to bolo napadne.
1. 2. 2018   Brutus
ty truľo to kde si tie somariny počul, alebo že by si mal sen
19. 1. 2018   Jarocell
Paráda, už sa teším ako budú policajti na ulici vyzliekať mladé baby, lebo budú lepšie oblečené a okolo hneď kopa ľudí s mobilmi. Zo žalôb sa nevymotajú...
28. 1. 2018   Omen
U vás PSVB a STBáci strihali máničky ? A keď si sa zobudil, tak si zrejme mal ruku po lakeť v šerbli :) Lebo ja som nosil na strednej škole vlasy po plecia a samozrejme som mal aj texasky z Tuzexu (tak ako všetci). PSVB akurát asistovala pri dopravných kontrolách a bežný občan, ktorý sa nehral na disidenta, ani nevedel, že nejaká ŠTB existuje. Zato v Holandsku - kde som sa neskôr dostal na stáž - na mňa nasadila ich tajná služba agenta, ktorý mal na starosti tri mesiace iba mňa a vďaka tomu zase ešte neskôr na mňa nasadila podobného agenta na dva roky aj KGB. Obaja boli mimochodom super kamaráti a tak som nemal ani najmenšie podozrenie. Viktor sa však po 1989 aspoň priznal -inak by ma to nikdy nebolo ani napadlo.
1/1