Názory čitateľov


Názory k článku:
Test poškodil spišské parky, hodnotenie pripomína náhodný výber čísel

21. 12. 2017   SKnacionalista
do horúcej pary by mali strčiť zlodejských peňťákov, ktorí Mecom vlastnia!
16. 12. 2017   MJKE
Fascinuje ma tá drzosť Mecomu, vychvaľovať sa nimi uvádzaným 65%-ným samohodnotením. To akože má byť nejaký rozdiel v klamaní zákazníkov ? Podvod zostáva podvodom, či je to 19 alebo 65%. Patrím ku generácii, ktorá si pamätá, ako spišské párky vyzerali a najmä chutili. Tak nech nás tu súdruhovia producenti neoblbujú.
17. 12. 2017   zavi
Ja už som na slovenské párky rezignoval.
Kupujem párky v Radatz v Kitsee a mám zase dobrý pocit keď si ich dám. Z tých našich som mal zakaždým opakovane pokazenú náladu, že mi bolo ľúto ich vyhodiť, keď som ich už kúpil.
16. 12. 2017   M.V.
Kúpil som si konkurenčný výrobok. Konkurenčná firma Cimblák s.r.o, má na obale záruku zloženia, celé zloženie aj s aditívom radu E k tomu. Párky sa zohrejú pri 80 *C, čas odhadujem na 5 minút.
Metodiku asi nestačí len deklarovať, ak sa nemýlim dnes sa vyžaduje systém správnej laboratórnej praxe na oboch stranách. Všetko dokumentované na papieri každý krok od odberu vzorky, prípravy činidiel až po vypnutie prístrojov a napísanie protokolov. K tomu je terba ešte systém riadenia kvality podľa ISO noriem. V Nemecku sú takéto spory na dennom poriadku a sebaobrana spotrebiteľov v triede výrobkov elektro dosiahla veľké úspechy.
16. 12. 2017   M.V.
OPRAVA: správne je názov firmy Cimbalák, s.r.o.
21. 12. 2017   SKnacionalista
a ešte správnejší názov je: Cimbaľák :-D
16. 12. 2017   fero z BA
Oligarchovia sa ozvali. Cítim, že výsledkom bude konštatovanie, že kontrolné inštitúcie rozbory vykonávať nezvládajú, že majú podvratné úmysly a pod.... začal to voľakedy mečiar a fico v tom plynule pokračuje - pravdu treba umlčať.
16. 12. 2017   Lolo
Parky cez vianoce?
A to sme kam dosli?
Cez vianoce, sa konzumuju klobasy domace a slanina, ktora musi byt ako reklama Adidas..
Spiske parky sa mozno jedia v Blave, ale tento fenomen este na sever nedorazil.
15. 12. 2017   Pietro
Test nepoškodil párky tie za to nemôžu, ale výrobcovia tí áno a test ukázal že okrádajú zákazníkov pokiaľ je stanovená nejaká norma treba ju dodržiavať a keď nie tak sa to nemôže volať spišské párky nech si to volajú ako chcú pre mňa aj čerievka plnené ani neviete čím.
17. 12. 2017   Pavel
Mate pravdu,tieto párky by mali niesť iný názov, majú inú chuť neviem im prísť na chuť.Oči by jedli,ale radšej si ich nekúpim.Bude mi asi dlho trvať kým ma niekto presvedčí, aby som ich ochutnal znovu.Teraz ich nemôžem. Pavel
1/1