Názory čitateľov


Názory k článku:
Bežný účet v zahraničí: Kde vám banka spoplatní debetnú kartu

6. 11. 2017   Lolo
Zakladny parameter by mal byt celoeuropsky cenovo jednotny poplatok, alebo rozpatie poplatkov rovnake v celej EU.
Zatial co pre Vychodokolonialneho otroka je poplatok 9 eur za mesiac citelna polozka, tak v Germanii nedostane otrok zapadny ani kreditku, ak ma prijem mesacny mensi, ako 3200 eur, lebo sa povazuje za socialne vyradeneho a malo bonitneho klienta.
Aby dosiahol na kreditku, musi mat na sporiacom ucte viazanych podstatne viac penazi, ako je mesacny prijem.
U nas sa do dlhoveho otroctva, clovek dostane len blbym precerpanim kontokorentu a niekolkomesacnym nesplacanim, narasta dlh enormne.
A to nehovorim o podmienkach hypotek.
Tie by nemali byt poskytnute, pokial by klient nemal taky minimalny prijem, ako je podmienena bonita klientov v materskej krajine banky.
Potom by sa tuna nestavalo bezhlavo kralikaren cez kralikaren a ludia by mali snahu bud viac zarabat, alebo by si nekupovali dozivotne slucku na krk, koli nejakej diere, ktora za 20 rokov bude nepredajna, pretoze ak sa dnes nemnozia otroci, ale len Hnedoslovakistanci na plne davky, tak na stare kolena motrokom byty znarodnia a nastahuju tam progresivnzch poberacov podpory a bude vymalovane.
Stalo sa to nedavno v 48 roku a moze sa to stat znova.
6. 11. 2017   Jaro
Lolo Lolo, musi to byt tazky zivot byt vecne nasraty na vsetko. Najhorsie je, ze robis este viac ludi nasratymi svojimi prispevkami ktore su tazko odtrhnute od reality. Svoje dohady vydavas za fakty a ludia ti radi uveria, lebo maju radsej informacie ako sa im ublizuje ako keby im niekto povedal, zdvihnite zadok a rozhybte sa. Vela si toho nepocestoval ( hoci tebe sa moze stat ze az az) a si tazko odtrhnty od reality.
6. 11. 2017   ja
praveze otvara ludom oci a jeho prispevky su trefne. U nas si kazdy ajtak s tisickou v cistom mysli aky je boss a ako dobre zaraba a je stastny ze mu daju o par tisic vacsiu hypoteku pricom v Nemecku by bol odsudeny na socialne davky. A jedine k comu sa odhodlaju je brblat na minimalnu mzdu lebo ta sa zacina priblizovat k tomu co zarobia a uz ich dominancia v platoch klesa, tak miesto toho aby zdvihli zadky a zarabali viac. tak sa snazia aby minimalka nestupla
7. 11. 2017   saxo
Skús napísať niečo rozumné ty Jaro, nech si to overíme. Trolovské výzvy: Budovať a brániť vždy pripravený ..., začína sa to prácou ... , my nekecáme mi makáme ..., práca oslobodzuje si nechaj na plenárne zasadnutie ústredného výboru strany.
7. 11. 2017   Szekeres
Jaro=podla jazyka poznas nedozreteho idiota (zdvihnite zadok...nepocestova l.. ap)
6. 11. 2017   ja
v GB su vybery z uctu vo vacsien bankomatov zdarma. Je len pae bankomatov ktore nepatria priamo bankam v ktorych sa plati ale to je mizive percento. Vybery su limitovane na 300-500 libier ale sekmi sa v obchodoch uz skoro vobec neplati a kartou mozete zadat aj vyssiu sumu. Seky su skor na zasielanie penazi statnym instituciam ale aj to je na ustupe.
1/1