Názory čitateľov


Názory k článku:
Trumpove dovozné clá: Ak nás to zasiahne, vrátime úder, hovorí eurokomisárka

5. 7. 2017   BORAT
Celosvetová lobby na najvyšších pozíciách to má dobre premyslené, všetko je to len bič na obyčajných ľudí! História sa opakuje, presne ako pred 2. sv. vojnou! Evidentne "niekomu" záleží na tom, rozložiť EÚ zvnútra migrantami, posilniť extrémizmus a nacionalizmus, vyvolať obchodnú vojnu medzi jednotlivými štátmi, ktorá následne vyústi do globálnej hospodárskej krízy a 3. celosvetovej vojny!!! Už si nevedia rady so starnúcim obyvateľstvom a ani enormným celosvetovým zadĺžením! :-(((
5. 7. 2017   anonym
Neustále sú vojenské konflikty, ktoré vyvolali priamo alebo nepriamo USA. Celosvetový konflit potrebujú, pretože by mohli zmazať dlhy a zmocniť sa surovín ruska. Doteraz si USA dobre žili, pretože zbohatli na 2. svetovej vojne. Pred svetovou vojnou boli USA pred krachom. Tak si ešte po skončení ukradli vedcov z nemecka.
5. 7. 2017   anonym
Eurokomisárka by si mala uvedomiť, že americká ekonomika je spotrebná a európska produkčná. Jej reči sú len čúranie proti vetru.
5. 7. 2017   Lolo
Problem je, ze zeny nemozu curat proti vetru, ani postojacky, to nezmeni ani rovnoravne a genderingove snazenie feministiek.
Zeny co sa snazia curat proti vetru si ocikaju len nohy, alebo topanky, zatial co muzi pstojacky, aj gate, alebo gate a topanky.
Ale zodpovednost a nasledky, aj za pokusy cikania zien postojacky, vzdy budu niest muzi, bez ohladu na rovnopravnost..
keby mali zeny kloaku, bolo by to asi vyriesene lepsie, ale bohuzial priroda to chcela inak.
5. 7. 2017   Lolo
Problem nieje v tom, kto komu, ake polena hadze pod nohy, ale kto to hormonalne maso bude jest a kam sa vyvezu produkty EU za dumpingove ceny, ktore su na urovni biofariem v USA.
Vychodne kolonie EU, zozeru po spracovani v Germanizovanych Polskych fabrikach vsetko. Uz sme jedli posypovu sol, konske maso z antibiotikami, ale aj mnohe dlasie, takze "regionalne chutove odlisnosti" si vyjeme pekne v zlavach retazcov a doplatime import GMO a hormonami napichaneho zradla z USA, ako by sme jedli mnamky z vlastnej produkcie.
Na to su vyborne odpolnohospdarnene a dezindustrializovan e vychodne kolonie EU.
Vdaka, velka vdaka EU, za to, ze mame co jest.
1/1