Názory čitateľov


Názory k článku:
Vo Volkswagen Slovakia sa začal neobmedzený ostrý štrajk

30. 6. 2017   BORAT
Toto všetko si pol.tickí zm.di možno priznajú, až keď zostarnú a budú kapať na smrteľnej posteli, čo všetko tu spôsobili a akú púšť po sebe pre ďalšie generácie zanechali, ak ešte vôbec nejaká slovenská generácia bude, ale nebude sa mať už o nich kto postarať a možno im to ani nikdy nedôjde, tupcom chamtivým nenažraným! Po nežnej revolúcii tu rozj.bali všetko čo sa len rozj.bať dalo, žiadna sebestačnosť štátu, žiadna podpora domáceho súkromného sektora, poľnohospodárstva, výroby, obchodu, technológií, vedy, výzkumu, rodiny, vzdelania, zdravotníctva, všetko čo mohlo zutekalo do zahraničia a tých pár otrokov, ktorí tu ešte nedobrovoľne zostali, jediné čo ich tu drží sú citové a rodinné majetkové väzby budované z generácie na generáciu, inak by tá politická chamraď tu nemala ani komu vládnuť, ale čo si nakradli si do hrobu aj tak neodnesú! Páni politici myslíte si, že sa o Vás Vaši potomkovia postarajú? Váš mamon Vás skôr alebo neskôr všetkých dobehne, táto choroba sa prenesie aj na Vašich potomkov, budete pre nich len mamon, kosti, na ktorých si obrúsia svoje zuby tak, ako ste si ich Vy obrúsili na všetkých otrokoch kolonizovaného Slovakistanu s banánovou demokraciou! Padni komu padni! Oko za oko, zub za zub! Zaslepení, zapredaní mamonárski sluhovia! Smažte sa v pekle!!!
21. 6. 2017   anonym
zaujimavy graf: https://ekonomika.s me.sk/c/20563876/nast upny-plat-ma-volkswag en-lepsi-v-bratislave -ako-v-nemecku-grafy. html?ref=trz#axzz4kS7 i0R00
tak po takmer 30 rokoch dosahujeme v SR 25% priemernych prijmov Nemecka, hoci ceny energii rovnake, ceny potravin tych z dovozu su v porovnani s kvalitou vyssie, BA patri medzi najdrahsie mesta v regione EU. V BA maju ludia bezne 2 zamestnania, aby fungovali a su v praci od rano do vecera, a teraz kked sa ozvu, tak zistia, ze sa maju nad pomery! mame byt socialni, ked je treba prijimat rozhodnutiaEU/ nemecka, ked maju oni prejavit socialnu stranku, tak sa vytiahne, ze nastupny plat v slovenskom vW je vyssi ako vnemecku!
21. 6. 2017   anonym
Bolo by dobré keby to konečne prerástlo na celoštátny štrajk. Dokedy budú ľudia na Slovensku drieť za 400-500€?
Konečne sa vzchopte Slováci !!! Dokedy chcete iba počúvať a makať na tých nenažrancov a zbohatlíkov zo sklopenými ušami?
20. 6. 2017   MV
Čo hovorí história? Hannibal ante portas, ale hoci Rimania utrpeli katastrofálne straty, zakázali ich oplakávať a napokon nad Hannibalom zvíťazili lebo mali obrovské možnosti straty absorbovať a Hannibal to nedotiahol až do konca a otočil sa. Bojová situácia je veľmi podobná.
20. 6. 2017   anonym
lolo, píšete pomerne zložito, ale rozumiem tomu, zaujímavé je , zlodej ˇˇziga povedal, že platy sú vysoké a nemali by pýtať viac a o 3 dni fico povie, že požiadavky na platy sú oprávnené, tí smeráci-zderáci sú nekoordinovaní, ale fico je manipulátor. trebalo by ešte štrajk u rákosníkov a bolo by vymaľované. na týchto ojebavákov neplatí nič, len tvrdý štrajk, podobne ako rieši duterte na filipínach drogový problém, pašeráka drog musíte odstreliť, tam žiadna osveta nepomôže, ako môžu tí ľudia vydržať takú drinu, aspoň keby stál golf na slovensku 12 000 eur, merkeláci skurvení.
20. 6. 2017   Lolo
No ked otrokom pridaju, mozu ist robit do Tata motors ku indianom do roveru..
https://openiaz och.zoznam.sk/cl/1779 33/Automobilka-Jaguar -Land-Rover-ohlasila- vytvorenie-pracovnych -miest
20. 6. 2017   Lolo
Je neuveritelne, ako je mozne, ze sa v tak bohatej a kulturnej krajine, ako je Slovakistan, buria otroci, bohato plateny a este bohatsie zdaneny, konstitucnou kleptokraciou.
Problem niesu ani tak nizke mzdy, ale princip akejsi viacurovnovej dynamiky, ktora nas v ukazovateloch makroekonomickych, posuva na predne miesta krajin zapadnej Germanie, ale v skutocnosti sa jedna o hrubu kolonialnu politiku, ktoru management korporacii, bankstri a v neposlednej rade posranci narodnej zrady, ministranti a oligarchia predostieraju, ako uspech celeho zotroceneho naroda.
Najvatsia pomsta bravcovym hlavam, od priemera pocnuc, cez Richtera, po kindermanagemet podniku, ako je VW, je ze sa uz nerodia otroci, takze ako postupne budeme umierat, starnut a biedne dozivat za pasmi, bude slabnut aj ekonomika a ta sa nepozviecha tak lahko, ako sa po prvych 20 rokoch totality, v 70 tych rokoch, zacalo podporovat rodiny a stavat kralikarne.
Tolko sa uz nenahoni dnesnej generacii XY.
Maju ajfouny, internet a nemaju chut ani robit za pasom, ani v polnohospodarstve, ani v zivocisnej vyrobe, takze aj oni umru pripojeny, ale osamely.
20. 6. 2017   fero z BA
čvarga prestala plniť svoje záväzky z pracovných zmlúv
20. 6. 2017   jojo
a to co ma znamenat kto scul bude robit na tych vyzratych fas-istoch
20. 6. 2017   fero z BA
kuk: --------https://cha dim.blog.sme.sk/c/457 946/ostry-strajk-na-s lovensku.html?ref=tit
1/1