Názory čitateľov


Názory k článku:
Ivan Štefanec: O desať rokov budú vo V4 milióny elektrických áut

24. 5. 2017   Laci
30 rokov dozadu som vyštudoval odbor autoelektrikár už vtedy sa hovorilo že sa rozmáhajú elektrické autá, zatiaľ som elektrické auto z blízka nevidel ani tak skoro neuvidím ojazdený elektromobil ktorému vydrží baterka tak hodinu kupovať nikto nebude... a automobilky, niekoľko krát som chcel ísť tam pracovať ani raz ma nezobrali, to bude asi preto že na SK samá múdra kancelárska krisa a človek čo chce pracovať radšej uteká do zahraničia...
24. 5. 2017   realista
keď počúvan toho génia, nech hovorí o čomkolvek, tak sa mi zdá, že je to buď šialenec alebo cocoth Ale jedno z toho bude určite.
24. 5. 2017   Szekeres
aaaa...kombinaciu obojeho nepripustas?
24. 5. 2017   Blind Man
Všetci boli múdri v 90-tých rokoch, keď rušili učilištia. Teraz vyrástli ďalší múdri, ktorí ich idú zakladať. Osady sú plné dostatočne múdrych a hlavne pracovitých ľudí.
24. 5. 2017   fero z BA
KSS-SMER bude mladých školiť aj vo večernej univerzite marxizmu-leninizmu a mladí budú chodiť s veselým spevom na pásovú výrobu do fabrík. Vysoko vzdelaní špecialisti budú sedieť v nemecku a slovenský makač bude stáť za pásom ----- takáto je predstava boľševika
23. 5. 2017   Lolo
Pokial v RBM vytazia dostatok lithia, Elon postavi gigafactory na baterky vo vychodnej europe, tak je mozne, ze tie 4 miliony aut sa vo V4 vyrobia.
Ale ak budu jazdit, tak len prechadzat.
Skor sa obavam drastickych restrikcii klasickych aut, so spalovacim motorom.
Nez sa objavia ojazdene a olitane elektromobily z Germanie, tak sa budeme vozit akorat na bicykloch.
24. 5. 2017   Sonderkommando
Ale zase take auta so spalovacim motorom maju vacsiu skalu vyuzitia ako nejaky elektromobil
V Germanii sa napr. osvedcili ako pojazdne plynove komory
1/1