Názory čitateľov


Názory k článku:
Na Slovensku už pracuje vyše 40 tisíc cudzincov

14. 6. 2017   MV
Teoreticky ich tu môže pracovať aj 400 000 a bude po lamentáciách koľkí pracujú na jedného dôchodcu, ale nepomôže to lebo zisky sa vyvážajú, daňové zaťaženie firiem sa presúva na ľudí pretože firmy vždy získajú opakovane stimuly vo výške vyplatených miezd.Rovno ich môžeme investovať v Bangladéši tam kdesi pri Indickom oceáne. Robia to aj farmaceutické firmy z Európy.
22. 5. 2017   Lolo
Nerodia sa deti, niesu ani otroci do priemyslu.
Niesu ucnovky, niesu robosi.
Ale mame spustu diplomovanzch ekonomov, socialnych pracovnikov a ITckarov, ktory mohli aj za Husaka, radsej ostat skvrna na plachte, lebo ich pridana hodnota spolocenska, je mensia, ako hnedoslovakostanca, ktory sice vyraba deti na plne davky, ale aspon nieco vyraba, na rozdiel od tych, co len klikaju a preskupuju virtualne.
22. 5. 2017   Imrich
Vyrástla ďalšia Generácia ktorá vidí ako dopadli ich rodičia čo poctivo 40 rokov pracovali rukami a majú Holú Riť a Mizerný Dôchodok na Hranici Chudoby 350€ .Po zaplatení bytu tepla energii nemajú na lieky kuria v jednej izbe a žijú na hranici biedy.V krajine kde vládnu hlúpy politici ktorí nevedia robiť absolútne nič iba 27 rokov kradnú
1/1