Názory čitateľov


Názory k článku:
Minister financií eurozóny: Ďalšia európska integrácia, ale veľká zmena to nebude

18. 5. 2017   stop-ttip. org
dalsia intergracia je neziaduce pre kazdeho zdravo rozmyslajuceho cloveka, lebo na nase plecia ukladaju vlastne bremena, nejde o ziadnu solidaritu ale o bohapuste zneuzivanie ostanych krajin a ich obyvatelov. treba sa spytat aka je cena za moznost cestovat a robit v zahranici a mat zahranicne "kvalitne" vyrobky?
18. 5. 2017   stop-ttip. org
mimochodom, macron je odchovanec golman sachs -teda vela dobreho necakajme. je priamo zodpovedny za stav francuzska, kedze on riadil hospodarstvo... nie je to vobec clovek s cistym stitom zrodeny z nicoho ako sa to po volbach media snazili prezentovat...
18. 5. 2017   anonym
No aka? Ze nas neobchadzaju zahranicni investori, tak ako za cias ked sme boli Meciarov ostrov slobody v strede zjednotenej europy? Ta nezavislost by nas stala ovela viac. Navyse by sme si na to nemali kde zarobit, lebo by sme bolo okaslani, mozno by o nas prejavilo zaujem Rusko a to je asi ten problem, ze mnozstvu nasich trolov by to zjavne vyhovovalo, len sa cudujem, ze este neodisli do Ruska. Jja keby bola nasa krajina stale Sovietskym satelitom, tak sa rozhodne usilujem odist na zapad, EU nikoho nedrzi, aj napriek tomu, najvacsi krikluni proti EU neodchadzaju za vysnivanym blachobytom v socialistickom raji Ruskej federacie. Na zapad sa utekalo aj za cenu ohrozenia vlastneho zivota, za to sa strielalo ostrimi, tak preco ked sa niekomu nepaci v EU nezbali slivky a neodide, ved ma dvere otvorene, radsej bude masochisticky trpiet a kydat do vlastneho hniezda, ako ist za svojim vysnivanym rajom.
18. 5. 2017   MV
Všetko sú to medové motúzy, ďalšia integrácia, teda odovzdanie suverenity by spôsobila, že sa jednoducho stratíme v Európe a potom vo svete a zbankrotované Francúzsko nájde tú dobrú vílu, ktorá im vyrovná desaťnásobný dlh ako má Grécko. Sebaobrana klope na dvere.
18. 5. 2017   anonym
Janse Slovensko sa ubrani same, to bol Meciarov sen. Len je otazka ci by sa tu este oplatilo svietit a ci by aj bolo za co. K comu je ta jesitna nacionalna suverenita, keby sa staty USA stale hasterili ako tie v EU tak by dodnes boli na urovni skor juznej ameriky. Kazdy chce vyuzivat vyhody volneho obchodu, pohybu, eurofondy, ale suverenita musi byt nedotknuta, lebo lahsie sa kradne z dani obcanov ked regionalnym politikom nikto zhora nepozera na prsty. Staci sa pozriet na Ukrajinu oni by radi vstupili do mediznarodnych spolocenstiev a Rusko vie velmi dobre, preco im stale udrziava ohen na vychode, urcite Putinovi zalezi len na blahu obuvatelov Ukrainy. Tak ako u nas za totality, ak niekto chcel utiect na zapad tak ho radsej na hraniciach zastrelili, lebo v tom zahnitom kapitalizme by sa chudak nevedomy istlo len trapil, tak mu v tom treba zabrabit aj za cenu zivota, ved ide len o jeho blaho.
18. 5. 2017   URBAN
ty somárik debilný hranice sa strážili za socializmu preto lebo sme zadarmo vychovávali lekárov a iné profesie pre potreby našej republiky a tým sa zamedzovalo odchodu hotových ludí na západ, tam za štúdium sa museli zadlžiť cez študentské pôžičky aby mohli vyštudovať, tam sa platí aj za prax. Slovensko môže byť samostatné ako SWISS lenže to by taký ako ty a starý politici museli hájiť národné záujmy a nedať sa kúpiť západom.
18. 5. 2017   MV
Politický diktát Bruselu prekonáva akceptovateľné limity, pričom západné krajiny nerešpektujú povolené schodky a to je ten osvedčený model do budúcnosti? Ani ľudské práva nie sú prijaté v celom rozsahu všetkými členskými krajinami EÚ a už sa nám tlačí Istanbulský protokol. Inak krajiny Južnej Ameriky sú staré demokracie.
1/1