Názory čitateľov


Názory k článku:
Život ma naučil: Sporenie pre nechápavých, akým som bol aj ja

4. 11. 2017   skepsa
ono pekne by bolo sporit - a potom vam peniaze z uctu vlada zoberie, ako spravili ludom na cypre. alebo ked bola mena penazi v CSSR - ten kto je zodpovedny a spori si, vzdy doplati na darebakov, lebo politici vzdy radi siahnu po cudzich usporach.
2. 11. 2017   sophie
slohové cvičenie na domácu úlohu aj to zle napísané, chlapík začne podnikať a prvé čo spraví si kúpi drahý byt, nábytok a bude chodiť po výletoch
2. 11. 2017   sophie
V tom čase mi rodičia značne prispievali, od nich pochádzala väčšina peňazí, to oni finančne podporovali môj nový životný štýl vzhľadom k novým okolnostiam. Kúpil som si drahý byt, pekný nábytok, organizoval výlety za účelom návštevy priateľov..HAHA, kde by 26 ročný človek vzal na vyššie spomenutý životný štýl po povedzme 2 rokoch (aj prenájom dá finančne zabrať) v korporácii alebo mal takých bohatých a hlúpych rodičov?, hrozný kec tento článok. Šetriť treba, ale nedajú sa čakať zázraky z bežných slovenských príjmov.
1. 11. 2017   Lolo
Je dolezite sporit.
Ked spori otrok, alebo krajsie napisane "ludsky zdroj" pracujuci vo vychodnej kolonii EU, ako je Slovakistan, tak naozaj usetri.
Ale bohuzial, stacit mu to na dochdok nebude, pretoze aj ak splati hypoteku, rozmnozi sa, ci uz delenim, alebo pohlavne, stale jeho uspory a pasivny prijem, nepostacia na udrzanie zlomku snadardu, pocas jeho aktivneho zivota.
A to je smutne.
1. 11. 2017   Jozef
Nepochopil som, kde a koľko ten chlapec, začal zarábať toľko, že si zrazu dokázal robiť z peňazí kôpky. Je rozdiel robiť kôpky napr. zo 600-700 eur alebo z 3000 eur.
1. 11. 2017   Ado
Každý si v článku nájde to svoje.
určite by si mal každý mladý začať odkladať peniaze, a to minimálne 10% na zlé časy. Nemusí si ich odkladať do banky, kde ich nijako samozrejme nezhodnotí, ale určite sa raz za čas každému naskytne príležitosť niečo kúpiť a zase predať. Tak sa dá zhodnotiť, každá úspora.
popri zamestnaní sa vždy dá aj nejako, aspoň v malom podnikať.
Kto mi bude oponovať, tak na to má samozrejme právo, ale nech nečaká od systému, že sa o neho postará.
A ešte jedna maličkosť, treba mať trpezlivosť.
1. 11. 2017   Peter
No toto je uz iny marketingovy grc. Co si ma z neho mlady clovek (na ktorych je zamerany) odniest?
1. Kaslite na svoje tuzby a talenty - milujte pracu pre korporaty. Je to "istota".
2. Aj ked ste neschopni, nezufajte - ak zapredate svoju dusu "neziskovke", dostanete za to dost penazi aby ste v pohode prezili
3. Investujte cez fondy do akciovych bublin (z dlhodobeho hladiska ista strata)
4. Verte, ze vase uspory nebudu stracat hodnotu (pri tom ako centralne banky maju naplno rozbehnute tlaciarne a navyse uvery celeho bankoveho sektora generuju stale nove a nove peniaze)
5. (medzi riadkami) System je skvely a netreba na nom nic menit.
2. 11. 2017   Szekeres
obzvlast treba podciarknut hlavne posolstvo clanku (=propagande totalitneho rezimu), bod 5.
2. 11. 2017   anonym
Ty musíš veľmi trpieť.
1. 11. 2017   Fanatix
Bla, bla, bla, bla. Článok s "vysokou pridanou hodnotou" X-ročné úspory "degenerované" infláciu. Príklad 21000SK a dnes 700EUR! Nákup za 10EUR po zavedení toho "geniálneho" Eura a nákup za 10EUR dnes! Sme len úbohými otrokmi banksterskej mafie!
2. 11. 2017   dig
PESIMISTA :).
1/1