Názory čitateľov


Názory k článku:
Európania previedli do Švajčiarska nezdanených vyše 45 miliárd eur

28. 2. 2016   classic chess
A kedy nefungovalo Švajčiarsko ako veľká pračka špinavých peňazí? Prečo Hitler nenapadol aj Švajčiarsko? Prečo je vo Švajčiarsku taký blahobyt?
29. 2. 2016   Lolo
Klasicky Syr, Svajciarsko nebolo napadnute preto, lebo sluzilo aj v casoch vojny, ako stycny bod a pokladnica, pripadne nezavisly auditor ekonomickej cinnosti, ktora prebiehala v celej europe.
Investicne zamery, od agronomie, cez chemicky priemysel, az po zbrojenie, potreboval zaistene financne toky, plne transformovatelnu rissku marku na ucely nakupu a predaja vo vtedajsom vojensky narusenom systeme.
Svajciarsko tazilo a tazi prakticky dodnes, zo svojej geografickej i politickej polohy, ktora umoznuje prave trasfery a doslova uschovu financii, ktore by inak zhltlo danove peklo EU.
Ale opakujem, keby nebolo danove peklo v Europskej Unii, nebolo by treba ani danovy raj, ako je Svajciarsko.
Ale Svajciarsko, nieje len danovy raj, ale aj velka pracka na peniaze. Nemyslim tym len pracka na zlato, ktore metalurgicky ocistuju a homogenizuju v koncerne W.C. Heraeus GmbH/Argor-Heraeus SA, ale vsemozne machinacie, ktore ludi nakoniec dovedu ku zisteniu, ze ak ulozia peniaze v EU, tak o hodnotu prichadzaju a nielen QE, ale aj zapornymi urokmi a danami i poplatkami.
28. 2. 2016   Lolo
Je neuveritelne, ako jednoducho funguju danove raje a ako silno zakorenene je danove peklo v EU. Keby v EU nerobili danove a odvodove peklo, bankstri by neriesili ako odrbkat na bankovych daniach, napriklad na Cypre ludi, nemusel by riesit danovy raj ako je Svajciarsko, nejake CD-cka a bonyovat do danoveho pekla EU, kolko ze to eur sa vsiaklo do ich pody.
Okrem Svajciarska, su este ine danove raje, ako Holandske antily, Yersey GB, Vatikan IT, Andorra, Gibraltar a mnohe dalsie.
Otazka je stale aktualna, preco mame danove peklo?
Ked niekde mozu mat aj danovy raj.
1/1