Názory čitateľov


Názory k článku:
Sporenie a zúročenie: Praktické rady pre terminované vklady a sporiace účty

30. 4. 2016   Blind Man
Samé bludy a drísty, ktoré je zbytočné komentovať!
28. 5. 2014   anonym
Najvatsi vtip je v tom, ze tri mesacne platy mat odlozene v banke na akom kolvek druhu uctu je holy nezmysel.
Druhy nezmysel je nechat pracovat peniaze.
Ci uz virtualne, alebo papierove, peniaze nikdy nepracuju.
Pracuju snimi banksteri, ktory presviedcaju ludi, aby snimi mohli pracovat oni, avsak ma to hacik.
Nikdy vam z tych penazi neurobia dalsie, ale daju vam pocit, ze ich vam daju viac, no nakoniec na vsetkych poplatkoch, daniach, inflacii, deflacii a co ja viem com este vyjde pri najlepsom to, co tam ovcan dal, v obvyklom pripade zurocenie je uplne na figu, lebo v skutocnosti pohyby na trhu uplne zmenili spotrebitelsky kos a kupite za to co ste odkladali velky prd.
Vyplata bezneho slovenskeho ovcana je okolo 800 ecok, co dava predpoklad, ze ak mate nasetrene 2400 ecok v banke, moze lezat aj doma, lebo je to na urovni minimalky v nemecku.
Ak dojde k necakanej udalosti, ako napriklad mrtva pracka, pokazena chladnicka, tak to pomoze, ale nezachrani uz napriklad problem z autom, alebo nezaplati celkom dovolenku.
Typicky priklad je, ze ked si clovek odlozil v roku 2005 kusok zlata za 10.000skk, co nieje nijak vela a dnes ho preda, kupi si za to len to iste, co aj vtedy, akorat mu nezozrala inflacia a poplatky za vedenie uctu v banke hodnotu. *asi 30g zlomkoveho 24k* a to bolo uz v roku 2005 cca 2 mesacne platy.
Co dnes moze ludi cakat je jedno (viac nasobne) zdanenie vkladov v bankach, na uctoch beznych ovcanov.
Vyzkusane v praxi na Cypre a nic sa nestalo.
28. 5. 2014   mamľas
To akože tieto rady vás napadnú pred alebo po tom čo si otvoríte fľašku kvalitného vína? Čo bude po jeho vypití a s kým už nerozoberám. V tejto dobe, keď už politici majú dobrozdanie od MMF, že keď im to nebude vychádzať tak vytnú jednorázovú (koľko krát za sebou?) 10% daň na vklady obyvateľstva, je písať o šetrení výsmech.
28. 5. 2014   painkiller
Poriadne farizejstvo a zlodejstvo bankárov a štátu sav plnej kráse odhaľuje najmä teraz, keď štát spolu s bankami tlačia na vznik vyššej inflácie a druhej strane vyzývajú obyvateľstvo, aby si odkladali peniaze na horiše časy, ersp. na starobu. Veď inflácia a sporenie na neskôr sú v protiklade. Pre mňa je to jasný dôkaz o tom, že obyvateľstvo je prostredníctvom inflácie neustále okrádané byndou bankárov a naničhodným štátom.
28. 5. 2014   Boris
pekné rady pre slovákov, to ako keby ste radili žobrákovi ako sa má podávať kaviár.
1/1