Názory čitateľov


Názory k článku:
V porovnaní s úniou máme nižšie nielen ceny, ale aj platy

3. 7. 2012   anonym
Este nikdy som neprispieval do ziadnej diskusie.Uz 7 rokov pracujem v zahranici.Vyhnal ma tu tento spinavy kapitalisticky system doma mam 4 deti ktore vidia otca tak 4 krat do roka, ale nie o tom som chcel.Tu v nemecku ma obycajny robotnik podotykam nemec plat tak okolo 2500 eur mesacne naklady na byvanie a vsetko okolo nech bude aj 1000 eur.Ako je mozne ze ceny su tu nizsie niekedy aj o tretinu v tych istych obchodnych retazcoch oproti nasim cenam a kvalita sa ani neda porovnavat.Preto vas prosim zamyslite hlavne vy co nemate co stratit vy ktory nemate pracu beriete smiesne soc. davky.Vsetci vy ktorym este aj tie smiesne dochodky za celozivotnu pracu politici zavidia.Je 20 rokov po revolucii a verte mi ked to mozem porovnat tak Slovensko je moralna stoka europy.Preto este raz apelujem na vsetkych ktorym to nie je jedno uz napriklad len kvoli detom budeme brany na zodpovednost ze sme toto dopustili.Povstanme z toho bahna ved tych par eur co nam politici hadzu ako psom kosti zo stola je iba vysmech a ponizenie toto je Slovensko stat tvorime my vsetci takze ked nadavame tak mozme len a len na seba na svoju bojazlivost a pokoru.Aj zo sveteho pisma si mozme zobrat priklad kedy Jezisovy tiez "praskly nervy"a poprevracal stoly tej bande uzernikov.Dakujem za pozornost.
29. 6. 2012   anonym
Co to je za sprosty clanok , ospravedlnenie dalsieho zdrazovania, ci ???
S tym suctom nepresnych cisel si mozem akurat vytret prdel.
29. 6. 2012   Sissi
Čo je toto zase za pravdu?? bežne nakupujeme v Rakúsku a veľká vätšina potravín je lacnejšia o oblečení ani nehovorím. Samozrejme o platoch nie je ani o čom... Ved sa len pozrite kolko stojí benzín u nás, lebo tento nenažraný štát musí stále dojiť len ľudí aby bolo pre vyvolených!!! Tieto štatistické údaje všetko zjednodušujú, priemer je v pohode, ale skutočnosť je niekde inde.
29. 6. 2012   aqdf
Ten clanok je balicek hluposti! V porovnani s uniou? A ktorou...? Africkou uniou jednoty? :-)
Pan redaktor, netrepte. V nemecku som mal nastupny plat 3500,- Euro, pritom ceny ako na Slovensku a nizsie. Od potravin az po odevy. Jedine, co je vyssie, su sluzby.
29. 6. 2012   Evik
Veľmi tendenčne napísané.
28. 6. 2012   Anoním
Takú demagógiu by si mal autor mohol odpustiť. Neviem kde žije, ale určite to nebude na rozkradnutom Slovensku.
28. 6. 2012   anonym
A teraz k tomu dajte udaj o priemernom čistom príjme. Lebo momentálne je v príspevku uvedené že len v 10 krajinách vidia štvornásobok slovenskej mzdy. Ja sa pýtam "len" ? A prečo nie je uvedené, v koľkých krajinách je vyššia mzda ? Asi preto lebo len tých 10 sú 2/5 všetkých štátov, 6 je slabších (1/5), takže vyšší plat ako na Slovensku je v 4/5 štátov !!! A z tých 4/5 v koľkých je lacnejšie v pomere cena/(čistý, lebo štát stiahne za chvíľku aj gate z nás)plat ? To by bol výpovedný údaj. P.S. Štatistiku budú kaziť ľudia so zlatých padákov najmä hrdá Marcela.
29. 6. 2012   XXX
Autorovi chybaju zaklady logiky - nemal byt nadpis takto: "V porovnaní s úniou máme nižšie nielen platy, ale aj ceny"
1/1