Spoločnosť Web Site Design mení identitu

Web Site Design s.r.o., je popredným slovenským poskytovateľom inovatívnych biznis riešení a IT služieb. Špecializuje sa na tvorbu profesionálnych web prezentácií postavených na najmodernejších technológiách spoločnosti Microsoft.

BRATISLAVA 26. júla – Spoločnosť Web Site Design s. r. o. prichádza po 12 rokoch na trhu s novou identitou a prináša web stránky a e-shopy už za 1,- EUR. 21. júla 2010 spolu s novým logom predstavila aj novú web stránku reprezentujúcu pokrok, ktorým od svojho začiatku prešla. Nové logo, obsahujúce spojenie „WSD-EUROPE“, udáva trend a tvár spoločnosti a predstavuje smer, akým sa bude spoločnosť v najbližších rokoch

Nová web stránka je už teraz nabitá množstvom informácií. Gro web stránky tvorí portfólio spoločnosti a nechýbajú ani referencie z už realizovaných projektov. Stránka je doplnená o atypické prvky, ktoré sa v posledných rokoch dostali do popredia v oblasti web designu a sú príjemným spestrením i oživením pre každého užívateľa.

Po rokoch úspešného fungovania si spoločnosť Web Site Design vybudovala meno v odvetví informačných technológií. Presadila sa hlavne v tvorbe web designu, e-shopov a vlastných informačných systémov. Za ich úspechom stojí konateľ spoločnosti Anton Gajdošík a dynamický tím mladých ľudí, ktorí majú za sebou niekoľko veľkých projektov, medzi ktoré patrí tvorba a redesign stránky pre OTP Banku Slovensko, ČSOB leasing a iné a tiež úspešné prevádzkovanie sieti portálov SERVER.SK.

Nová WSD-EUROPE bude pokračovať v napredovaní a svojim terajším, ale aj novým klientom bude prinášať len tie najlepšie riešenia, ktoré sa dajú vo svete informačných technológií dosiahnuť.

Pre svojich súčasných aj nových zákazníkov pripravila pri tejto príležitosti akciu a to tvorbu web stránky alebo e-shopu už za 1,- EUR. Akcia platí do 31.8.2010.

Ponuka služieb WSD:
Tvorba webových stránok, tvorba eshopov, grafický dizajn a DTP, vývoj softvéru, optimalizácia (SEO), reklama vo vyhľadávačoch, email marketing, analýza a marketing, webhosting.

Viac informácií nájdete na adrese http://www.wsd-europe.com

Táto informácia je komerčnou informáciou odvysielanou v znení dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. Originál tejto správy bol odvysielaný v servise PR Servis, ktorý je novým informačným servisom agentúry SITA určeným na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. E-mail: prservis@sita.sk .

 

Súvisiace články

Aktuálne správy