ISDN – rýchla a moderná komunikácia

ISDN je moderné riešenie pre pripojenie do internetu a hlasovú komunikáciu. Umožňuje flexibilné a efektívne využívanie pevnej linky.

Rýchle, kvalitné a výhodné pripojenie do internetu
S ISDN linkou už nemusíte čakať na pripojenie do internetu. Pripojenie sa uskutoční do 3 sekúnd a spojenie je mimoriadne stabilné. Vďaka garantovanej rýchlosti pripojenia cez ISDN linku až 128 kbit/s (v prípade využitia obidvoch komunikačných kanálov na pripojenie do internetu) sa vám webové stránky zobrazia prakticky okamžite. Výhody ISDN linky oceníte aj pri prijímaní a odosielaní e-mailov alebo pri službách elektronického bankovníctva. Oveľa výhodnejšie ako predtým sú aj ceny pripojenia do internetu. Napríklad pri pripojení v slabej a víkendovej prevádzke zaplatíte iba 0,24 Sk za minútu, pri pripojení v silnej prevádzke zaplatíte už od 0,55 Sk za minútu pripojenia. (Ceny sú bez DPH. Platia pri zakúpení internetových modulov Internet Intensiv alebo Internet Efektiv).

Moderné a výhodné telefonovanie
Okrem rýchleho a kvalitného pripojenia do internetu poskytuje ISDN linka moderné a komfortné telefonovanie s množstvom užitočných doplnkových funkcií. Ku každej ISDN linke dostanete až 3 telefónne čísla. To znamená, že môžete mať pripojené tri rôzne koncové zariadenia (napríklad telefón, počítač s modemom a fax), pričom každé z nich bude mať vlastné telefónne číslo. Vďaka dvom komunikačným kanálom ISDN linky (každý s rýchlosťou 64 kbit/s) môžete využiť súčasne 2 rôzne formy komunikácie. Napríklad môžete byť pripojení do internetu a súčasne telefonovať, prípadne telefonovať a faxovať.
Samozrejmosťou pri telefonovaní prostredníctvom ISDN linky je množstvo doplnkových služieb, ako napríklad CLIP, presmerovanie hovorov, čakajúce volanie a mnohé ďalšie.
ISDN linka vám poskytuje možnosť zvoliť si volací program podľa vlastných potrieb. Vo všetkých volacích programoch pre ISDN linku sú zahrnuté voľné minúty pre miestne a medzimestské volania. Volacie programy ST ISDN Dynamik a ST ISDN Profi navyše ponúkajú zvýhodnené ceny vybraných typov volaní (miestne, medzimestské, medzinárodné) po vyčerpaní voľných minút.

Jednoduché zriadenie
ISDN linka dokonale spĺňa požiadavky na modernú komunikáciu. Pre domácnosti a malé firmy je najkvalitnejším a najvýhodnejším riešením pre pripojenie do internetu a telefonovanie. Zriadenie je navyše úplne rýchle a jednoduché, pretože sa dá uskutočniť zmenou klasickej telefónnej linky na ISDN linku, a to len za 999,- Sk (bez DPH).

Bezplatná infolinka: 0800 123 456

Súvisiace články

Aktuálne správy