Do Bratislavy príde expert na podvody Tony Sales

Spoločnosť TEMPEST organizuje už 14. ročník odbornej konferencie o informačnej bezpečnosti Judgment Day, ktorá sa uskutoční 6. novembra 2019 v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Kľúčovým spíkrom bude „Najväčší podvodník Veľkej Británie“ a expert na podvody Tony Sales, ktorého doplnia inšpiratívne prednášky popredných rečníkov zo spoločností Cisco, Check Point, Darktrace, Eset či Forcepoint.
Tony Sales je jedným z mála ľudí na svete, ktorí kedy pracovali na vrchole organizovaného zločinu a zároveň na najvyššom stupni prevencie proti podvodom. Po 30-tich rokoch kariéry má Tony Sales odbornosť v širokej škále trestných činností, pokrývajúcich online i off-line svet.
Judgment Day je tradičné podujatie spoločnosti TEMPEST, na ktorom sa tentoraz objavia zahraniční a domáci experti na témy: umelá inteligencia a jej rola v kybernetickom zločine a obrane, bezpečnosť priemyselných sietí, bezpečnosť štátu, digitálne hranice alebo fraud manažment. V uplynulom roku 2018 organizátori zaznamenali historicky najvyššiu účasť – 170 špecialistov a manažérov. Na predchádzajúcom ročníku Judgment Day 13 vystúpil expert na globálnu bezpečnosť a jeden z 50 najdôležitejších ľudí internetu – Mikko Hypponen. Vo svojej prednáške upozornil najmä na fakt, že kybernetické útoky sú efektívne, dajú sa pomerne ľahko poprieť a stále častejšie sú preto využívané štátmi.
Konferencia Judgment Day je určená manažérom IT, informačnej bezpečnosti, compliance manažérom, špecialistom na IT a informačnú bezpečnosť, odborníkom na počítačové právo a na bezpečnosť dát.
Viac o konferencii sa dozviete na www.judgmentday.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy