Generálnou riaditeľkou Nemocnice Rázsochy bude Zita Táborská

Do výberového konania sa prihlásili štyria uchádzači, jeden uchádzač z výberového konania odstúpil.

Generálnou riaditeľkou Nemocnice Rázsochy sa stala Zita Táborská. Výberové konanie sa podľa zverejnených informácií uskutočnilo 12. a 19. januára tohto roka na ministerstve zdravotníctva. „Do výberového konania sa prihlásili štyria uchádzači. Jeden uchádzač z výberového konania odstúpil. Výberového konania sa zúčastnili traja uchádzači, ktorí zároveň splnili predpoklady a požiadavky zriaďovateľa,“ informoval rezort zdravotníctva na svojej webovej stránke.

Záverečné hodnotenie výberového konania sa uskutočnilo 19. januára, v rámci ktorého výberová komisia zhodnotila výsledky uchádzačov (písomné overenie odborných znalostí uchádzača a projekt stratégie rozvoja organizácie) pridelením bodov na individuálnych hodnotiacich hárkoch.

Ministerstvo zároveň informovalo aj o výsledku výberového konania na post generálneho riaditeľa štátnej príspevkovej organizácie Národné centrum zdravotníckych informácií Bratislava. Výberové konanie sa uskutočnilo rovnako 12. a 19. januára 2018 na ministerstve, pričom v ňom uspel Peter Blaškovitš. „Výberového konania sa zúčastnil jeden uchádzač, ktorý sa v stanovenom termíne do predmetného výberového konania prihlásil a zároveň splnil predpoklady a požiadavky zriaďovateľa,“ zdôvodnil rezort.

Súvisiace články

Aktuálne správy