Slovenská sporiteľňa, a. s.

SPOROžíro je sporožírový korunový účet, ktorý Slovenská sporiteľňa ponúka fyzickým osobám - nepodnikateľom za účelom realizácie hotovostných a bezhotovostných operácií.

SPOROžíro je sporožírový korunový účet, ktorý Slovenská sporiteľňa ponúka fyzickým osobám – nepodnikateľom za účelom realizácie hotovostných a bezhotovostných operácií. Účet možno založiť tak občanovi SR, ako i cudzincovi. K sporožírovým účtom je možné vydať platobné bankové karty umožňujúce neobmedzený prístup k peniazom 24 hodín denne. Vklad na sporožírový účet sa môže dopĺňať pravidelným poukazovaním mzdy, dávok dôchodkového zabezpečenia, poukazovaním prostriedkov z iných účtov vedených Slovenskou sporiteľňou alebo inou bankou, resp. vkladom hotovosti v ktorejkoľvek pobočke SLSP.

Klient môže zadávať trvalé alebo jednorazové príkazy na úhradu do tuzemska alebo do zahraničia, zadávať súhlas na inkaso, vyberať hotovosť z bankomatu alebo na pobočke banky. O stave na účte je informovaný prostredníctvom výpisov z účtu, ktoré mu banka podľa dohody zasiela poštou, príp…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy