Unibanka, a. s.

Unibanka ponúka dva osobné účty v slovenských korunách určené pre fyzické osoby. Maratón konto po podpise zmluvy a vložení minimálneho vkladu 300 Sk vám budú viesť tento účet za mesačný poplatok 35 Sk mesačne. Súčasťou Maratón konta je bezplatné zasielanie výpisov z účtu, bezplatná správa trvalých príkazov a inkás. Za zriadenie služby Telebanking klient takisto neplatí. K účtu je zdarma vydaná domáca platobná karta Cirrus/Maestro alebo VISA Electron. Klient si môže dokúpiť k účtu napríklad medzinárodnú platobnú kartu alebo cestovné šeky. Výška úrokovej sadzby závisí od zostatku na účte.

Progres Konto je bežný účet úročený buď fixnou alebo variabilnou úrokovou sadzbou. Základný vklad je rovnako ako pri Maratón konte 300 korún. Za zriadenie a vedenie konta banka účtuje 50 Sk mesačne, za zriadenie konta s fixnou úrokovou sadzbou zaplatíte každý mesiac 150 Sk. Progres konto umožňuje vykonávať pravidelné platby na základe trvalého platobného príkazu alebo súhlasu s inkasom, jednorazové platby a platby do zahraničia. K účtu je možné dokúpiť si niektorú z ponuky platobných kariet, pokladničné šeky alebo si zriadiť niektorú zo služieb elektronického bankovníctva.

Na uloženie peňažných prostriedkov v cudzej mene si môžete otvoriť devízový účet. Devízové účty vedie Unibanka v menách: USD, GBP, CZK, CAD, CHF a EUR. Na účet môžete vkladať hotovosť, prípadne ju vyberať, disponovať s prostriedkami môžete aj formou bezhotovostných domácich a zahraničných platieb, využitím dokumentárnych inkás a akreditívov, preplatením zahraničných šekov, vydaním cestovných šekov, disponovaním s peniazmi prostredníctvom Homebankingu priamo z vašej kancelárie, použitím platobných kariet. Preh…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy