HVB Bank Slovakia, a. s.

Od 16. septembra 2003 má HVB Bank v ponuke nové balíčky služieb: HVB Ekonomik konto, HVB Praktik konto a HVB Komfort konto.HVB Ekonomik konto je výhodné pre klientov, ktorí využívajú bankové služby len v obmedzenej miere a nechcú platiť za služby, ktoré v skutočnosti nepotrebujú.

Od 16. septembra 2003 má HVB Bank v ponuke nové balíčky služieb: HVB Ekonomik konto, HVB Praktik konto a HVB Komfort konto.

HVB Ekonomik konto je výhodné pre klientov, ktorí využívajú bankové služby len v obmedzenej miere a nechcú platiť za služby, ktoré v skutočnosti nepotrebujú. Za poplatok 29 Sk mesačne získa klient bežný účet, platobnú kartu Maestro, bezplatné výbery z HVB bankomatov, 50 percentnú zľavu na prvé 2 výbery v mesiaci z bankomatu na Slovensku, raz štvrťročne zasielanie výpisu z účtu poštou. Balíček ďalej obsahuje 5 x pohyb na účte, elektronické transakcie (online banking a platenie kartou v obchodoch), platenie prostredníctvom trvalých príkazov a inkás, využívanie služieb telefónservisu, online bankingu. Majite…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy