Naučte sa investovať, prihláste sa zdarma na seminár

Pripadajú vám úrokové sadzby príliš nízke? Láka vás investovanie na burze, ale neviete, ako na to? Prihláste sa on-line na bezplatný seminár, ktorý vás naučí základy investovania na kapitálovom trhu. Pripravené sú aj kurzy pre skúsenejších investorov.

Obchodník s cennými papiermi Fio pre vás v priebehu novembra a decembra usporiada vzdelávacie kurzy v oblasti investovania, ktorých sa môže zúčastniť každý, kto sa o túto téma zaujíma.

Pre začínajúcich investorov je pripravené obľúbená téma s názvom „Základy investovania na burze„, kde sa môžete zoznámiť s fungovaním trhu a jeho princípmi. Investorom sú tu predstavené hlavné zásady racionálneho investora, možnosti investovania a najpoužívanejšie investičné stratégie. Súčasťou je tiež on-line ukážka nákupu alebo predaja vybraných akcií.

Skúsenejším investorom je určená téma „Efektívne obchodovanie (nielen) s komoditami„, ktorá sa venuje pojmom finančná páka a predaj nakrátko (short sale). Vysvetľuje princípy úveru na obchodovanie s cennými papiermi a zoznamuje investorov s futures kontraktmi, prostredníctvom ktorých je možné špekulovať na krátkodobé pohyby komodít ako ropa alebo zlato, akciových indexov alebo mien – a to ako na ich vzostup, tak aj na ich pokles. Priestor je venovaný aj ďalším alternatívam obchodovania s komoditami (predovšetkým ETF).

Účasť na všetkých seminároch je bezplatná. Jedinou podmienkou je jednoduchá registrácia.

Prihlásiť sa môžete tu »


Súvisiace články

Aktuálne správy