Dovolenka s platobnými kartami za polovičnú cenu

Tibor Bucha Bratislava Príprava na dovolenku nesie so sebou aj otázku: ako spoľahlivo a bezpečne narábať s peniazmi a pritom ich mať - ako sa hovorí - vždy poruke.

Tibor Bucha Bratislava

Príprava na dovolenku nesie so sebou aj otázku: ako spoľahlivo a bezpečne narábať s peniazmi a pritom ich mať – ako sa hovorí – vždy poruke. Všeobecná úverová banka (VÚB) nám chce v tomto smere tiež prispieť k tomu, aby dovolenkové chvíle boli naozaj bezstarostné a oddychové. Tajomstvom úspechu sú medzinárodné štandardné platobné karty Eurocard/MasterCard, VISA Classic. Prekvapením je skutočnosť, že VÚB v čase od 15. júna 2001 do 15. augusta 2001 ponúka možnosť získať tieto platobné karty (PK) za zvýhodnených podmienok a za polovičnú cenu. Embosované karty VISA Classic a štandardné Eurocard/MasterCard s denným limitom 10-tisíc Sk sa vydávajú k bežným korunovým a devízovým účtom fyzických osôb bez podmienky viazanosti peňažných prostriedkov. Poplatok za vydanie v rámci akcie predstavuje v prípade štandardnej Eurocard/MasterCard, resp. VISA Classic 350 Sk a pri EC/MC a VISA Classic 500 Sk.

Nový majiteľ účtu (vo VÚB menej ako rok)

denný limit 10 000 Sk pre 1 PK/balík pre majiteľa účtu (MÚ) a 1PK/balík pre oprávnenú osobu

Bez vinkulácie

denný limit 11 000 Sk – 50 000 Sk pre 1 PK/balík pre MÚ a 1PK/balík pre oprávnenú osobu

Vinkulácia vo výške jedennásobku denného limitu

Majiteľ účtu (vo VÚB viac ako rok)

denný limit 10 000 – 25 000 Sk pre 1 PK/balík pre MÚ a 1PK/balík pre oprávnenú osobu Bez vinkulácie

denný limit 26 000 Sk – 50 000 Sk pre 1 PK/balík pre MÚ a 1PK/balík pre oprávnenú osobu

Vinkulácia vo výške jedennásobku denného limitu, alebo zostatok na termínovaných účtoch/vkladných knižkách, ak neklesol za posledných 12 mesiacov pod jedennásobok požadovaného limitu.

Karty je možné použiť na území SR i v zahraničí na bezhotovostné platby za tovar a služby u obchodníkov prijímajúcich platobné karty Eurocard/MasterCard, resp. VISA, prostredníctvom POS terminálov …

Celý článok si môžete prečítať tu.

Súvisiace články

Aktuálne správy