Názory čitateľov


Názory k článku:
Trinásty dôchodok seniorom pomohol len symbolicky

4. 8. 2022   Jozef
Každý natŕča ruky, každý pýta, každý žobroní. Pýtajú učitelia, pýtajú lekári, pýtajú sestričky, pýtajú štátni zamestnanci, teraz keď sa ide rozdávať, začali pýtať aj ďalší zdravotníci, pýtajú dôchodcovia, pýta každý, pýtajú všetci! A pritom sa vyhrážajú, búria sa. Ale kde má tento štát na to zobrať peniaze, to nikoho nezaujíma. V minulosti stačili omrvinky, teraz sa máli aj bochník! Jasné, že každá jednorázová pomoc je iba symbolická, na to nepotrebujeme vyjadrenie žiadnej babky demokratky, jasné, že najlepšie by bolo, ak by aj robotníci vo fabrikách zarábali dve tisíc, jasné, že by bolo dobré, ak by aj dôchodcovia mali aspoň tisíc eurové dôchodky, jasné, že by bolo dobré, aby všetkým zvýšili platy, ale.....
3. 8. 2022   brendaliam
PROFESSIONAL SPELL CASTER WHO CAN HELP YOU WITH LOVE-SPELL TO GET YOUR EX LOVER BACK URGENTLY AFTER BREAKUP/DIVORCE EVEN IF YOUR SITUATION SEEMS HOPELESS! CONTACT DR CHRIST: CALL/WHATSAPP: {+2348111123690 OR EMAIL: LIGHTERDAYSENT@GMAI L.COM} DR CHRIST IS CERTAINLY THE BEST SPELL CASTER ONLINE AND HIS RESULT IS 100% GUARANTEE.
Hello everyone my name is BRENDA LIAM i want to give a testimony to the Gods of DR CHRIST for helping me to get my ex back. After 3 Years in a relationship with my Husband, my Husband started going out with other girls and showing me cold love, on several occasions he threatens to divorce with me if I dare question him about his affair with other girls, I was totally devastated and confused until an old friend of mine told me about a spell caster on the internet DR CHRIST who help people with their relationship and marriage problem by the powers of love Spells, At first I doubted If such thing ever exists but decided to give it a try, When I contact him, he told me everything I needed to do and I did and he helped me cast a Love Spell and within 24Hours my boyfriend came back to me and started apologizing, now he has stopped going out with girls and he is with me for good and for real. Contact this Great spell Caster for your relationship or marriage problem.
Here’s his contact.. CALL/WHATSAPP: {+2348111123690 OR EMAIL: LIGHTERDAYSENT@GMAI L.COM}
https://www.fac ebook.com/Dr.christli ghtersent/
3. 8. 2022   anonym

je to hanba a prečo to nie je po slovensky príspevok , dôchodcovia zobudte sa , nám nič nedali, len sebe si zvýšili poslanecká platy
4. 8. 2022   anonym
ČO ale??? Koľko je štátnych zamestnancov 500 000-700 000? V tomto štátiku ktorý je menší ako priemerné Čínske mesto. A pri tom v hospodárstve sa hľadajú pracovné sily.Koľko je VÚC, koľko je na Slovensku obcí ktoré majú zastupiteľstvo a celkom dobre platených funkcionárov a minimálne polovicu rozpočtu spotrebujú na svoj chod ???? Koľko je na Slovensku štátom platených "vysokých " škôl ktoré produkujú nezamestnateľných ľudí rôzne operky a gastarbeitrov pracujúcich v západnej Európe?? Koľko je na Slovensku poslancov?? 150 + asistenti na 5,5 mil. obyvateľov??? Je ešte na svete skorumpovanejší politický systém ako je ten náš????? Sú poslanci a štátni funkcionári hmotne zodpovední za svoje rozhodnutia????? A Ďalších x vecí. Mimochodom , to čo urobila dnes táto vláda dôchodcom a nie len im , to je mapľutie do očí za to, že budovali tento štát.
4. 8. 2022   Belo
Zabudol si napísať koľko je v tak malom štáte dôchodcov, a na to musí to málo robotníkov zarobiť..
1/1