Názory čitateľov


Názory k článku:
Rusko preberá kontrolu nad ropným a plynárenským projektom Sachalin-2

3. 7. 2022   Alzbeta17
Rusko-ukrajinskou situaci a její dopad na ekonomiku a další oblasti pro vás sledujeme i na našem webu https://trade-info. sk/.
2. 7. 2022   Kto Seje Vietor ...
Naši americkí priatelia sú presvedčení, že Japončíci ich milujú, ako vlastnú sestru masla.
Nepochybne to je pravda, dokiaľ budú mať námornú zýkladňu na Okinave a dostaok munície.
V prípade, že by sa to zvrtlo, tak by zrejme veľmi rýchlo zistil, že Japonci vôbec nezabudli ani na Hirošimu, ani na Nagasaki a že dokážu byť neuveriteľne zákerní, lebo to patrí k ich kultúre (samozrejme z ich pohľadu zákerní nie sú - ale zákerní sú západniari - v čom majú celkom pravdu :(
1. 7. 2022   miro
Lancet: Koronavírus bol vytvorený v laboratóriu
01.07.2022 17:56
Share
AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit
Koronavírus vznikol v laboratóriu. Priznal to profesor Kolumbijskej univerzity, predseda komisie pre koronavírus lekárskeho časopisu „The Lancet“ Jeffrey Sachs na konferencii v Španielsku.
Informuje projekt „Truth Over News“ denníka „The Epoch Times“.
„Navyše (Sachs) pripúšťa, že na vytvorenie vírusu bola použitá americká biotechnológia,“ tvrdia analytici.
Sachsov šokujúce priznanie potvrdil riaditeľ „Svetovej zdravotníckej organizácie“ (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus, keď údajne priznal vysokopostavenému európskemu politikovi, že koronavírus bol s najväčšou pravdepodobnosťou vytvorený v laboratóriu vo Wu-chane.
Sachs urobil svoje škandalózne vyhlásenie na konferencii v Španielsku, na ktorú ho pozval bývalý premiér José Luis Zapatero, uvádza RT.
2. 7. 2022   Omen
Z môjho archívu: 29.JAN.2020:
"Nový smrtiaci vírus 2019-nCoV, ktorý sa šíri z Číny, postihne najmenej desaťtisíce ľudí a bude trvať minimálne niekoľko mesiacov, možno až do leta. Na základe prvých dostupných údajov to odhadujú vedci, na ktorých sa v utorok odvolala tlačová agentúra AFP.
"V najlepšom prípade bude nákaza trvať minimálne do jari, ale skôr do leta, potom ustane," povedal profesor na kanadskej Univerzite v Toronte David Fisman, ktorý napísal analýzu vírusu pre Medzinárodnú spoločnosť pre infekčné choroby (ISID).
"Nie je to nič, čo by trvalo do konca budúceho týždňa alebo budúceho mesiaca," vyhlásil Alessandro Vespignani, profesor z vysokej školy Northeastern University v americkom Bostone. Vedec patrí do skupiny výskumníkov, ktorá má online panel o novej epidémii.
Do minulého týždňa si výskumníci mysleli, že infikovaní ľudia vírus nešíria, kým sa u nich nezačnú prejavovať príznaky ochorenia ako horúčka, dýchavičnosť a zápal pľúc. Čínske úrady však v nedeľu 26. januára oznámili, že dospeli k opačnému záveru - ľudia šíria vírus aj počas inkubačnej doby. Jej dĺžka je približne dva týždne, tak ako ju odhadli už na začiatku epidémie.
Medzi opatreniami, ktoré pomôžu spomaliť šírenie vírusu, sú karanténa ľudí, ich izolácia, pravidelné umývanie rúk a ochranné rúška na tvári.
Opatrenia zaviedla aj Čína, ale ich účinok nebude cítiť ďalší týždeň alebo dva, tvrdia výskumníci na základe životného cyklu vírusu.
"Čím viac o víruse vieme, tým viac sa podobá pôvodcovi ochorenia SARS (ťažký akútny respiračný syndróm)," uviedol Fisman. "Prenos SARS bol kontrolovateľný, dúfajme, že aj toto bude. Ale nebudeme to vedieť ešte niekoľko týždňov. Epidémia potrvá mnoho týždňov, zrejme mesiacov; nikto nevie, kam to povedie," dodal vedec.
Vírus si v Číne vyžiadal aktuálne 132 obetí na životoch a počet potvrdených prípadov nákazy dosiahol 5 974. Profesor Vespignani však upozornil, že prípadov nákazy, vrátane nezistených, je aktuálne pravdepodobne viac než 25 000. Uvádza sa to aj v analýze skupiny, ktorú koordinuje Northeastern University"
A aká je realita na začiatku júla 2022 ?
6 360 000 mŕtvych - z toho na Slovensku 3,7 obetí na každých 1000 obyvateľov (sme 10. najhorší na svete - od nás sú horší len Češi, chorváti, Gruzínci, Čiernohoci, Severomacedónci, Maďari, Bosniaci, Bulhari a Peruánci (fasa spoločnosť :(
PK konštrukcia vírusu SARS CoV2 ("chiméry") bol úspešný projekt univerzity v Severnej Karolíne, hradený z federálneho rozpočtu. Podobne. ako v prípade Černobylu - cieľom bolo zvýšenie bezpečnosti. Pravdou je, že dvaja členovia teamu boli z Wuhanu ... Nie je to však nič tajné a je to verejne dostupné - akurát to nikoho nezaujíma (dátumy, mená, postup a výsledky práce s grafmi aj tabuľkami)
1. 7. 2022   anonym
tak predpokladam, ze to ocakavali, lebo ak na niekoho zautocim, musim ocakavat reakciu
1. 7. 2022   miro
Rusko je vypraská,Slováci díky idiotům mají problem s plynem.
1. 7. 2022   anonym
Drahy Miro, u vas v RBM, nemate plynove nic vlastne, vsetlko ste predali a to ako trubky, tak zasobvniky.
Teraz vam predavaju plyn Germani a zaplatite ten plyn aj z vystavbou nordstream II, sankciami a poplatkami za sudety.
Nic neobvykle, lebo u nas v Slopakistane, mame este vatsich debilov, ale na rozdiel od vas, kde ste mali toho nasho, v pozicii priemera, my tu mame certifikovanych hlupakov a rodia sa u nas na miesto umelej igelitencie, hotovy hlupaci.
1. 7. 2022   miro
Souhlas a není mne jedno že jsme tak "dobačovali",akorát si říkam "zaco bože zaco .."
1/1