Názory čitateľov


Názory k článku:
Plynovod medzi Poľskom a Slovenskom je pripravený na prevádzku

27. 5. 2022   anonym
Niekto by dnes mal Slovakom vyjasnit, ci tie "mudre" hlavy, ktore rozhodli o odstrihnuti sa krajin EU od ruskeho plynu, ktory chcu nahradit 3 az 5x drahsim z inych krajin nepatria skor do stalej opatery lekarov na psychiatriach ako do eu parlamentu.
Liberali, ktori dnes v EU aj u nas vladnu robia skrytu genocidu obyvatelov Slovenska, ale bolsevicke liberalne media to schvalne prekryvaju hoaxami o tom ako sa dnes v Rusku alebo u nas v minulosti zle zije, ci zilo. Kedy sa zastavi a zastavi sa vobec zbedacovanie Slovakov? Naco nam je EU, ked nam iba berie nase vlastne hodnoty?
28. 5. 2022   apoliticky
EU je žalar narodov...ale dlhe trvanie mat uz nebude...
28. 5. 2022   Kviciak
Niekto ta zastrelí na hraniciach, keď už konečne pôjdeš odtiaľto do Ruska? My sme ten bolsevicky zalar zažili a už ho nedopustime, ty imbecil.
28. 5. 2022   anonym
Prac sa do Ruska.
28. 5. 2022   anonym
Vy viete prd co je žalar narodov. Tym bolo R-U. Zatial co si vasi rodicia v pohodli uzivali vymozemosti socializmu, ja som bol za tej ery prenasledovany, pretoze si nasa rodina nechcela dat pole do druzstva. A pretoze mi brat utiekol do USA ma nakoniec vyhodili z VS,
co mi poznacilo cely zivot.
..........
Viem, ze vam to nepasuje do jedine "spravnych" predstav, ktore vam do hlavy od detstva natlacili maistremove media. Lenze by som musel byt slepy, keby som nevidel, ze po 89 komunistickych parazitov nahradili ovela sialenejsi paraziti, ktori ohlupuju narod rozpravkami o liberalnej demokracii. V skutocnosti su to voci tym, ktore produkovali ti komunisticki, ci fasisticki pre ludsku civilizaciu 100x nebezpecnejsie mentalne zvratky.
............
V 89 tom som bol rad, ze sa Cesko-Slovensko prihlasilo ku europskym hodnotam. Ale ako sa ukazalo odvtedy ovladli EU a Zapad liberalni paraziti, ktori za zhruba 500 rokov trvania ich existencie neposunuli europsku civilizaciu ani milimeter dopredu. Kvoli svojim sebeckym zaujmom iba zakazdym vyvolavali nepokoje, obcianske vojny, chaos a skazu.
V 89 mala skoncit studena vojna, lenze kvoli ich nenazranosti vobec neskoncila. Svojou arogantnou a agresivnou ideologickou propagagandou liberali doviedli celu europsku rasu a mozno aj cely svet az za hranu totalnej skazu.
............
Teraz ked uz v Bruseli vladnu , aby sa udrzali pri moci a rozsirili ju do celeho sveta, vyuzivaju presne rovnake antihumanne fasisticke metody, za ktore sami pokrytecky kritizuju H:tlera. A su v tom 100x uspesnejsi, ako bol on. Kvoli nim mozno uz tento rok caka Europu totalna skaza.
............
Ja sa nemienim nikam stahovat, pretoze som toho za svoj zivot pre Slovensko urobil viac nez dost. Bez mojho usilia by ste vy museli drzat hubu v rovnakom rezime, aky bol pre r 89. To vy ste kvoli vlastnym korytam urobili zo Slovenska cudziu koloniu, kde musia ludia otrocit, aby mali z coho zit. Preto by ste sa mali za svojmi panmi zo Slovenska odstahovat vy.
28. 5. 2022   mee
progresivni libtardi su socani a socani pocitat nevedia
27. 5. 2022   anonym
Problem nieje nedostatok plynu, alebo ropy, ale vysoke ceny, ktore niesme schpny zaplatit, nie ako kolonie vychodne europske, ale cela europa je v prdeli, pretoze drahe komodity a drahe energie, znamenaju konkurecnu neschopnost a prdko klesajucu domacu spotrebu.
27. 5. 2022   anonym

Protiruské sankcie vyvolali rýchly rast cien energií a zabezpečili prílev financií do ruskej štátnej pokladnice. Európa sa pritom nebude môcť úplne vzdať plynu z Ruskej federácie.
Stačí sa pozrieť na vyjadrenia nemeckého kancelára Olafa Scholza, ktorý v tejto otázke prejavuje ambivalentný postoj, píše „The Spectator“.
Odborníci v takmer všetkých politických diskusných reláciách v Nemecku sa zhodujú, že Ukrajina musí kapitulovať pred Ruskom, aby Európa mohla pokračovať v normálnej výstavbe svojej ekonomiky, uvádza sa v publikácii.
Hlavnou vecou pre Nemecko a ďalšie európske krajiny je obnovenie obchodných vzťahov s Moskvou, čo znamená, že Rusko vyhráva ekonomickú vojnu s Európou, uzatvárajú analytici.
27. 5. 2022   hudec.valent@zmail.sk
Veľmi správne zhodnotená situácia. Na sankcie ktoré EU uvalila na Rudko ako poslušný lokaj USA sme doplatili, tak ako sa predpokladalo. A USA sa za morom rehoce, oslabila EU,poškodila ekonomiku Rusak a získala odbyt na svoj plyn...
28. 5. 2022   Kviciak
Tomuto veria len podobne tupé bolsevicke hovada ako si sám. Hopsa, hejsa, do Moskvejsa, tam je blahobyt a muzika....ešte si nevyrazil ?
27. 5. 2022   anonym
Ale asi nevieš uviesť príklad odborných diskusií, o ktorých píšeš, že.
Ani sa to nedá, keďže si vymýšľaš.
1/1