Názory čitateľov


Názory k článku:
S dôchodkovou reformou sme si dali čas do konca augusta

14. 7. 2021   Janko
>>> aby nikto, kto vychováva deti, nebol diskriminovaný na dôchodku.
takze zase budu diskriminovani ti co deti nemaju a necerpali ziadnu rodicovsku, matersku dovolenku, necerpali ziadne OCR, cize odrobili v praci viac dni (rokov), ako ti co deti maju, ale z populistickeho hladiska musia mat akoze rovnake dochodky. To je cele zle... Tu sa stale snazime zasluhovost poslat doprdele. A nehrajme to na zvysenie porodnosti. Kto chce viac deti tak ich ma, kto nechce ma jedno alebo ziadne. A ze nas deti budu zivit tak ze sa nam to zvysenim porodnosti vrati je dost naivne, uz v dnesnej dobe mladi ludia radsej zdrhaju zo Slovenska. Samozrejme potom co mali bezplatne skolstvo, zdravotnictvo a vlaky zadarmo :D
15. 7. 2021   anonym
Súhlas. Trojgrošová ekonomika má síce tradíciu, ale za okrúhlym stolom sa generácie nestretnú ani náhodou. Ešte budú problémy s definíciami, kto je muž a kto žena v danom okamžiku.
14. 7. 2021   anonym
Az schvalia dochodkovu reformu, zistime, ze sa jedna v podstate o zrusenie dochodkov, najma pre Husakove deti.
Takze je chybne nazyvat reformou nieco, co je de facto ukoncenim obdobia socialnej solidarity a vyplacania dochodkov.
Transformacia dochodkov v kolonii, znamena v podstate pracovat do smrti, alebo spachat lupeznu sebevrazdu, z dovodu prilis velkeho opotrebenia ludksho zdroja a neschopnosti sa dollazit do prace, alebo akukolvek pracu vobec ziskat.
14. 7. 2021   Dámu S. Nostra
Možno to bude viesť k prvému povstaniu dôchodcov v histórii ľudstva ?
Lebo faktom je, že dnešný dôchodca už nie je zničený II. svetovou vojnou a tak je vcelu čiperný.
Okrem toho dôchodcovia boli na základnej vojenskej službe a tak sú vycičení na zabíjanie nepriateľa aj zbrańami hromadného ničenia.
No a napoon ich pokazil komunizmus, lebo veria, že ak do systému poctivo odvádzali prostriedky, tak svoj diel aj poctivo dostanú nazad.
Pričom produktivita a efektivita neskutočne vzrástli, takže nie je dôvod, aby nedostali ďaleko viac, než do systému vložili ;)
Isté je, že ak dôchodcovká revolúcia vypokne, tak výstrel z novej Aurory Borealis svoj cieľ nielenže trafí, ale neostane z neho ani jeden súvislý reťazec DNA pre budúcich archeológov :)))
14. 7. 2021   anonym
Neverim vo vystrel z Aurory, ani z tej borealis.
Dnesny dochodcovia, aj Husakove deti, su vlastizreadcovia a kolaboranti, ktori boli odsudeny na smrt, avsak trest smrti bol zruseny, tak dostali dozivotie v tejto spolocnosti, plus utrapy zivota, spoplatneneho viac, ako je, alebo bude ich pasivny prijem.
14. 7. 2021   anonym
Porusili totiz vsetky prisahy, aj sluby, ktore dali systemu. Iskrickovy slub, pioniersku prisahu, vojensku prisahu..
Za to mame to co mame. Na obcianskej nauke neklamali, imperialisti nas rozobrali na drobne a zozrali za ziva.
Sovietky zvaz sa rozpadol a stal sa tiez nepriatelom, ale na mieto zapadneho protektoratu ZSSR, sne sa stali vychodnym dominiom EU.
15. 7. 2021   Súmrak Démonkracie
Imrecze už natiera Mikulca aj s SAPom :)
I. etapa SK kapitalizmu pozostávala z pouličného vraždenia mafiálnov (poväčšinou silových športovcov)
II. etapa SK kapitalizmu pozostáva z vyhadzovania prokurátov, ako aj zatýkania politkov a sudcov (poväčšinou fake absolventov pseudouniverzít ;)
II. etapa SK kapitalizmu bohužiaľ nebude pozostávať z vracania nakradnutého, lebo všetci sú už - nie v Mexiku, ale Dubaji (ale len Počiatkovi zavetril potkaním inštinktom včas, čo sa chytá - typý balvan Hranol zistí, že Jeho hviezda už dávno zhasla, až keď skončí v mrazáku, ako Kaddáfi, alebo v kanále - ako Saddám :)))
1/1