Názory čitateľov


Názory k článku:
NDS zisťuje rozsah poškodenia protihlukovej steny na bratislavskej D1

11. 6. 2021   ROBO
Však tá nehoda bola niekedy pred týždňom....a oni ešte len teraz "začínajú zisťovať". Japonci by to mali opravené už na druhý deň bez toho, aby museli niečo zisťovať. V normálnom, civilizovanom, a nie banánovom štáte to do týždňa musia mať už dávno opravené. Len na poondiatom Slovensku to budú mesiac zisťovať a rok opravovať a stáť to bude niekoľko miliónov. Že sa nehanbia.
11. 6. 2021   Politokokotológ
Normálny človek by to proste na druhý deň vymenil.
Lebo v normálnej krajine by sa jednalo o štandardizované diely.
V modernej démonkracii sa však k tomu musí vyjadriť 74 úradov, potrebuje to 24 odporných posudkov s okrúhlym razítkom so štátnym znakom, z Bruselu skontrolujú, či tam nie je rasová diskriminácia a z USA, či do toho náhodou niečo nedodávajú Rusi - potom sa vyrúbe jeden les na dokumentáciu, zazmluvní sa reťazec 31 firiem - z toho dve nadnárodné a napokon tu urobia dvaja roboši z Ukrajiny (dootor filozófie akandidád vied z kvantovej fyziky, čo to celé dodrbú, lebo to v živote nerobili a tak to celé yebne aby sa tomu nasledovných 13 rokov mohlo venovať 17 advokátov a päť súdov s verdiktom, že protihluková stena neexistuje (no bodaj by existovala, keď yebla). Po tom, ako NAKA zatkne všetkých policajtov, policajti všetkých SIS-károv, SIS-kári celé Vojenské spravodajstvo a Vojenské spravodjastvu celú NAKA, tak vinníci budú povýšení, nezúčastnení odmenení (ako za komančova) a ten nešťastník, ktorému to padne na hlavu to dostane zosobnené aj so SNP a Nežnou revolúciou ...
Takže zajtra skrz to zrejme zasadne vláda a pošlú to cez G7 pápežovi - pozitívne je, že Biden a Putin sa apoň nebudú musieť baviť o ľudských právach krymských Tatarov a Indiánov, takže Rusko nebude musieť vrátiť Ukrajine Krym a Amerika Kube Guantanámo ;)
1/1