Názory čitateľov


Názory k článku:
V úvode roka najviac zdraželi trojizbové byty v Banskej Bystrici

2. 3. 2021   Mýátnikova Turecká Vakcína
V Hong-Kongu sa nedávno predal štvorizbový byt za cenu €154.000,-/m2 takže - kupujte, kým su nehnuteľnosti tak nehorázne lacné, lebo trhovo-mechanický pokrok sa iste nevyhne ani nám !
Každopádne to je aj na Hong-Kongčanov už veľa a tak začínajú masovo utekať do neporovnateľne lacnejšieho Londýna (obyvatelia britských kolónií majú štandardne britské pasy).
Briti sa vytešujú, že ich príde až 322.000 a tak snáď vytlačia socky z východnej Európy, ktoré mali priveľa práv a primálo povinností.
Už nemajú.
Aj preto Brexit ...
Vráťme sa ale na naše čarokrásne Slovensko :)
V dobách tureckých - pardón: osmanských - nájazdov naši prarodičia zvykli lamentovať: "horší poturčenec od Turka !"
A aj keď Turecko je už dávno našim verným druhom v NATO (aj keď s ruskými raketami S400) - poturčenectvo sa zajavne vpálilo do nášho genetického kódu ...
Lebo keď pán Korčok a celá strana Zraď Ľudí (či Srať Ľudí ?) zastáva (vymyslené) európske pozície srdnatejšie, než EU sama, tak je to minimálne zvláštne (?)
To, že Maďarsko a Poľsko chcú Sputnik V je iste dané len ich primitívnosťou - ale čo také Rakúsko ?
Lebo aj rakúsky premiér Kurz rokuje s Rusmi a dokonca veľké rakúske, komerčné firmy sú tak nasraté impotenciou Bruselu, že chcú pre očkovanie svojich zamestnancov začať import na vlastnú päsť - čo teda fakt asi nemajú v v zozname svojich živnostenských oprávnení - a veselé je, že to zrejme napokon aj urobia (!)
Naši poturčenci sú však zrejme skôr pod poľským vplyvom, než bruselským - lebo správny Poliak radostne akceptuje aj vlastnú smrť - len ak to ublíži aj nejakému Rusákovi ;)
Na Slovensku však nebude nič mimoriadne, ak sa tá dobrodružne dovezená ruská vakcína pokazí, kým ubehnú bežné tri roky obvyklých schvaľovačiek - kde štandardne vždy ide iba o papiere (napr. prekrásne graficky spracované statické posúdenia projektov budov, ktoré následne spadnú) a úplatky. Prvým zlovestným signálom je, že neexistuje žiaden prihlasovací systém - a kým ho Suchoba naprogramuje a Alexis preperie provízie, tak Covid-19 zrejme zdochne od nudy ...
2. 3. 2021   Frantisek Nahnevany
Pri kúpe bytu /a nie iba pri kúpe bytu/ si všimnite z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte tzv. DPH. Z pridanej hodnoty to rozhodne nie je.
28. 3. 2021   teta berta
Ty hlupak, rakusania rokuju s Rusmi pretoze chcu sputnik vyrabat... ostatne su len bludy z tvojej hlavy...
1/1